Skip To Content
Opel Betaalplan

Opel Betaalplan

Schaf jouw nieuw Opel aan via een scherpe financiering

Hoe werkt het Opel Betaalplan?

Je wil een andere auto, maar kan of wil jouw aankoop niet in één keer bekostigen. Dan kun je met het Opel Betaalplan jouw toekomstige auto financieren. Zo hoef je niet te sparen en heb je er ook geen zorgen aan. Je betaalt namelijk elke maand een deel van jouw nieuwe auto af. En je regelt alles in één keer bij jouw Opel verkooppunt. Ook dat is wel zo prettig. Opel Betaalplan wordt aangeboden door Stellantis Financial Services, dé lease- en financieringsmaatschappij van Opel.

De voordelen op een rij

• Altijd een passend financieringsvoorstel dat bij jouw wensen past

• Altijd aantrekkelijke aanbiedingen op financieringen in de showroom

• Je bent altijd verzekerd van de beste service en mobiliteit

• alles in één keer geregeld

 

Welke financiering past bij mij?

Je kunt kiezen uit twee vormen van financiering. Beide zijn gebaseerd op een aflopend krediet. Misschien een

ingewikkeld verhaal, maar wij helpen je graag met het maken van de beste keuze.

 

Aflopend krediet

Bij een aflopend krediet betaal je jouw auto binnen een vastgestelde tijd per maand af. De kosten, zoals de rente, zijn van tevoren vastgesteld. Zo weet je van tevoren wanneer je alles hebt afbetaald en je weet ook precies waar je aan toe bent. Lees meer over de mogelijkheden van Opel Betaalplan of doe de vergelijkingstool om te zien welk product het beste bij je past!   

Opel Betaalplan

Je betaalt elke maand een vast bedrag dat vooraf is afgesproken. Je hebt daarbij de keuze uit wel of geen restantbetaling. Een restantbetaling los je aan het einde van het contract in of je kunt jouw auto inruilen. En eerlijk is eerlijk, de auto is dan vaak meer waard dan het afgesproken bedrag aan het eind: het restant. Na de laatste betaling is de auto van jou. Omdat jouw Opel-vestiging zeker weet dat je de eigenaar wordt, kan hij je een voordelige aanbieding doen.

 

Vergelijkingstool

Weet je nog niet exact wat bij jouw persoonlijke situatie past? Wat voor soort financiering, wel of geen slottermijn of misschien toch liever Private Leasen? Met de vergelijkingstool heb je binnen enkele minuten antwoord!