VERKOOPVOORWAARDEN.

De genoemde prijzen voor Opel personenauto’s zijn consumentenadviesprijzen incl. BTW/BPM en zijn voor particuliere klanten inclusief afleverkosten. De afleverkosten bestaande uit kosten rijklaar maken, recyclebijdrage, leges en kosten tenaamstellen kenteken verschillen per model en uitvoering. Wanneer u een Opel samenstelt via de configurator worden deze kosten in het prijsoverzicht van de door u samengestelde Opel vermeld.

 

De genoemde prijzen voor Opel bedrijfswagens zijn consumentenadviesprijzen excl. BTW/BPM. De afleverkosten bestaande uit kosten rijklaar maken, recyclebijdrage, leges en kosten tenaamstellen kenteken verschillen per model en uitvoering. Wanneer u een Opel Bedrijfswagen samenstelt via de configurator worden deze bijkomende kosten in het prijsoverzicht van de door u samengestelde Opel Bedrijfswagen vermeld.

 


Opel Nederland B.V. behoudt zich het recht voor om zonder voorafgaande kennisgeving de prijzen, modellen, alsmede de technische eigenschappen, uitrusting en accessoires te wijzigen. Alle genoemde prijzen zijn vrijblijvende adviesprijzen “af importeur”. Eventuele aanbiedingen op deze website gelden zolang de voorraad strekt en onder voorbehoud van bevestiging.