Onderhoud elektrische voertuigen

OPEL eSERVICE.

Zorgeloos rijden

Een elektrische auto heeft minder onderhoud nodig dan een auto met een verbrandingsmotor. Een elektromotor heeft minder bewegende onderdelen die gevoeliger zijn voor slijtage. Ook worden de remmen minder belast door het automatisch regeneratief remmen en er hoeft geen olie ververst te worden.

 

Bij aanschaf van een elektrische auto is het eService onderhoudscontract inbegrepen gedurende 6 jaar of 180.000 km*. Hiermee kun je zorgeloos van je elektrische Opel genieten en wordt een optimale restwaarde gegarandeerd. 

Het eService onderhoudscontract biedt veel voordelen.

  • 2 jaar fabrieksgarantie, zonder kilometerbeperking
  • 8 jaar fabrieksgarantie op de accu, of tot maximaal 160.000 kilometer
  • 6 jaar gratis periodiek onderhoud en APK, of tot maximaal 180.000 kilometer
  • Gratis navigatie updates
  • 24/7 Opel pechhulp in Nederland, incl. hulp bij een lege accu
  • Certificaat voor de capaciteit van de accupakket
 

*Alle reparaties of vervangingen die het gevolg zijn van slijtage van onderdelen of schade door het gebruik van de auto die niet vallen onder de voorgeschreven onderhoudsadviezen van de auto zijn niet inbegrepen.

Indien je afziet van Opel e-service, dien je dit bij het bestellen van het voertuig aan te geven. In dit geval zal een bedrag van € 499 inclusief BTW (€ 412,40 exclusief BTW) afgetrokken worden van de consumentenadviesprijs. De fiscale waarde van het voertuig zal hierdoor niet wijzigen.

EXPERTISE VAN HET OPEL-NETWERK.

Betrouwbaar en deskundig.

De nieuwe technologie van je elektrische Opel vereist dat het onderhoud wordt uitgevoerd door speciaal hiervoor opgeleide monteurs die werken met gereedschap, afgestemd op elektrische voertuigen. We blijven onze monteurs trainen, zodat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technieken en ontwikkelingen. Zo is je elektrische Opel in goede handen voor onderhoud en reparatie en kan je van iedere rit blijven genieten. 

 

Neem geen risico en vertrouw op de expertise van de Opel dealer. Je krijgt jouw Opel na onderhoud of reparatie volledig opgeladen en schoon terug, zowel van buiten als van binnen.

DE 10 SERVICEBELOFTEN VOOR JE ELEKTRISCHE OPEL.

Bij aankoop van een nieuwe elektrische Opel kan je rekenen op uitmuntende service. Lees hieronder onze 10 servicebeloften:
8 JAAR OF 160.000 KM GARANTIE OP DE BATTERIJ

OPEL PECHHULP

Zorgeloos rijden, 24 uur per dag en 7 dagen per week.

e-EXPERT CENTER

Bij onze experts is je auto in goede handen. Bovendien kunnen zij al je vragen over de auto beantwoorden.

e-SERVICE

Alle onderhoudswerkzaamheden zijn inbegrepen gedurende 6 jaar of 180.000km*.

GECERTIFICEERDE OPLAADSYSTEMEN

Een compleet assortiment van Wallboxen, geïnstalleerd door erkende installatiebedrijven.

MOBILITEITSOPLOSSING

Je krijgt altijd een mobiliteitsoplossing aangeboden.

PRODUCTVERBETERINGEN

Zodat je altijd optimaal van het rijden kunt genieten.

JE AUTO WORDT BIJGELADEN

Bij ieder bezoek voor regulier onderhoud.

ONLINE EEN AFSPRAAK MAKEN

Je kan online een afspraak maken voor de werkzaamheden aan je auto.

JE AUTO GEWASSEN NA ELK ONDERHOUD OF REPARATIE
* niet van toepassing op leasecontracten, hybrideauto’s en Ampera-e.

SLIMME LAADSYSTEMEN.

Ontdek welke laadoplossing bij jou past

De meeste mensen rijden gemiddeld niet meer dan 60 km per dag. Voor die afstand kan jij jouw elektrische auto gemakkelijk 's nachts via een normaal stopcontact (2,3 kW) thuis opladen. Wilt u grotere afstanden rijden en/of sneller opladen? Dan is een thuislaad-station, ook wel Wallbox genoemd, een goede oplossing.

 

Praktisch en veelzijdig: de universele laadkabel.

De universele laadkabel (mode 2) van Opel is geschikt om op te laden aan een normaal huishoudelijk stopcontact, publieke laadpalen en aansluitpunten met een verhoogd voltage. Alle elektrische Opel modellen worden met deze laadkabel geleverd.

 

Maximaal gemak thuis: de Wallbox. 

Een Wallbox (wandlader) kan zowel thuis als op uw werk geïnstalleerd worden, afhankelijk van de elektrische installatie ter plaatse. Een vergunning hiervoor is eenvoudig te verkrijgen, omdat hiervoor een Europese richtlijn is opgesteld. 

 

Slim opladen: de Smart Wallbox.

Wil jij je Wallbox met meerdere mensen delen? Of wil je maximaal inzicht in kosten en gebruik? Dan is de Smart Wallbox, die verbonden is met het internet, een uitstekende optie. Via een app kun je het laadproces aansturen en alle informatie over energiegebruik en laadstatus in één oogopslag zien.

 

Laat je laadpunt altijd installeren door een erkend installateur, die kan adviseren wat in jouw situatie de beste oplossing is. Je Opel dealer helpt je graag om een installatiebedrijf in te schakelen dat de elektrische installatie van a tot z voor kan verzorgen.