Skip To Content
Financial Lease

Opel zakelijke rijders

Opel Financial Lease

Wat is Opel Financial Lease?
Ben je zelfstandig ondernemer, freelancer, zzp-er of mkb-er? Maak kennis met het aanbod Opel personenauto’s en Opel bedrijfswagens van Opel Financial Lease. Deze zakelijke lease vorm van Opel biedt mobiliteitsoplossingen tegen een scherpe netto bijtelling. Geniet van de uitgebreide service voor zakelijke rijders. Start met het leasen van een Opel en ervaar de voordelen van Financial Lease voor ondernemers! Bestel jouw nieuwe Financial Lease auto gemakkelijk online.
Extra voorraadvoordeel
Tijdelijk hebben wij een unieke actie waarbij we op alle voorraadmodellen een super interessante financiering mogen aanbieden. Tegen ongekend lage rentetarieven, ondanks dat de rente nu snel aan het oplopen is. Zo profiteer je tot en met 30 juni a.s. van 0% rente op alle modellen uit voorraad via Opel Financial Lease. Daarnaast kun je ook direct wegrijden!

Voordelen & fleet services

Voordelen
Opel biedt kostenefficiënte en flexibele oplossingen die zijn toegespitst op de behoeften van jouw bedrijf en staat garant voor uiterst kwalitatieve uitvoeringen en uitstekende services.
Uitstekende netwerkdekking
Tijd is geld - jouw tijd. Onze uitstekende netwerkdekking van gespecialiseerde Opel dealers zorgt ervoor dat je altijd de beste service krijgt die jij nodig hebt.
Zakelijk en zuinig
Onze Business en Business Elegance modellen combineren een uitstekend brandstofverbruik met een zeer complete uitrusting - de perfecte wagenparkauto's.
Lage belastingen
Opel biedt een reeks uiterst efficiënte zakelijke modellen die ook de belastingtarieven laag houden. Denk hiebij aan Wegenbelasting, BPM en Bijtelling.

Handig om te weten