Skip To Content
Financial Lease

Opel zakelijke rijders

Opel Financial Lease

Wat is Opel Financial Lease?
Ben je zelfstandig ondernemer, freelancer, zzp-er of mkb-er? Maak kennis met het aanbod Opel personenauto’s en Opel bedrijfswagens van Opel Financial Lease. Deze zakelijke lease vorm van Opel biedt mobiliteitsoplossingen tegen een scherpe netto bijtelling. Geniet van de uitgebreide service voor zakelijke rijders. Start met het leasen van een Opel en ervaar de voordelen van Financial Lease voor ondernemers! Bestel jouw nieuwe Financial Lease auto gemakkelijk online.

Voordelen & fleet services

Voordelen
Opel biedt kostenefficiënte en flexibele oplossingen die zijn toegespitst op de behoeften van jouw bedrijf en staat garant voor uiterst kwalitatieve uitvoeringen en uitstekende services.
Uitstekende netwerkdekking
Tijd is geld - jouw tijd. Onze uitstekende netwerkdekking van gespecialiseerde Opel vestigingen zorgt ervoor dat je altijd de beste service krijgt die jij nodig hebt.
Zakelijk en zuinig
Onze Business en Business Elegance modellen combineren een uitstekend brandstofverbruik met een zeer complete uitrusting - de perfecte wagenparkauto's.
Lage belastingen
Opel biedt een reeks uiterst efficiënte zakelijke modellen die ook de belastingtarieven laag houden. Denk hiebij aan Wegenbelasting, BPM en Bijtelling.

Handig om te weten

Boek een proefrit
Ontdek de rij-eigenschappen en toonaangevende innovaties van onze zakelijke Opel modellen tijdens een proefrit. Boek een proefrit en laat je verrassen.  
Kies uw Opel
Nog niet bekend met het complete Opel gamma? Van ruime stationwagon tot aan de robuuste SUV/Crossover modellen en meer. Ontdek jouw favoriete Opel model.   
Wat is bijtelling?
Dit zijn de fiscale kosten voor het privégebruik van een auto van de werkgever. De fiscale bijtelling wordt berekend op basis van een percentage van de fiscale waarde van de auto. 
Zakelijke modellen
Ontdek de zakelijke modellen met Leasys. De ideale auto zakelijk leasen tegen een vast laag maandtarief.