Skip To Content
Onderhoud hybride modellen

Onderhoud hybride Opel modellen

De moderne technologie van jouw plug-in hybride Opel vraagt om specialistisch onderhoud. Vertrouw het onderhoud toe aan de experts van het Opel netwerk. Zij kennen de technologie van jouw auto tenslotte het beste en werken met gereedschap en originele onderdelen die speciaal zijn afgestemd op plug-in hybride modellen.  

MyOpel card

Na een Opel onderhoudsbeurt (Origineel of Economy) kun je direct de myOpel card aanschaffen. De myOpel card biedt veel voordelen, zoals geen kosten voor APK, tussentijdse checks, vloeistoffen bijvullen, bandenreparatie, lampjes vervangen en meer! De aanschaf van de myOpel card is altijd in combinatie met Opel Assistance Pechhulp in binnen-en/of buitenland. 
 

Meer zekerheid?

Met het Lekker Duidelijk Onderhoudscontract houd je grip op de kosten en profiteer je van specialistisch onderhoud volgens een vast schema. Je bepaalt zelf welke elementen je in het abonnement wilt opnemen, de looptijd van het abonnement en het aantal kilometers per jaar. En daar betaal je een vast bedrag per maand voor. Dat is nog eens lekker duidelijk en zorgeloos genieten! 

Onze servicebeloften

Garantie op de batterij gedurende 8 jaar of 160.000 km
24/7 Opel Assistance Pechhulp
Onderhoud door professionals van het e-Expert Center
Compleet assortiment gecertificeerde oplaadsystemen
Altijd een passende mobiliteitsoplossing voorhanden
De laatste techniek door product innovaties
Een opgeladen auto na regulier onderhoud
Altijd eenvoudig online een afspraak maken

MyOpel app 

Meld je gratis aan voor myOpel en download de app. Zo heb je direct inzicht in belangrijke voertuiggegevens, onderhoudshistorie en handleidingen. Ook kan je de actieradius checken met deze app, het laden op afstand starten en de temperatuur in jouw auto regelen. De MyOpel app is beschikbaar voor Android en Apple.