Skip To Content
Connected Services

Maak kennis met OpelConnect

De slimme diensten van OpelConnect bieden dagelijks meer veiligheid en ondersteuning onderweg - overal en altijd. Ontdek Connect ONE en Connect PLUS.


Alle voordelen

Ervaar gemoedsrust met Connect ONE

eCall Noodoproep

Wordt er een airbag opgeblazen of detecteert het systeem dat de gordelspanners worden geactiveerd, dan stuurt je auto automatisch je locatie door naar de hulpdiensten en wordt je direct met hen verbonden. Daarnaast is het mogelijk om de SOS-functie handmatig te activeren wanneer jij of iemand anders medische hulp nodig heeft. 

 

Pechhulp met toegang tot Road Assistance

Een probleem met je voertuig? Met één druk op de knop wordt je verbonden met ons servicecentrum. Vervolgens wordt je locatie gedeeld met de pechhulpdienst voor snelle ondersteuning.

 

Voertuigstatus en informatie via de MyOpel-app (onderhoud, waarschuwingen (5) en voertuiggegevens (1,3,4)

De onderhoudstatus van je auto wordt continu gemonitord. Is er een probleem dat aandacht vereist, dan neemt ons servicecentrum contact op. Daarnaast heb je altijd inzicht in de kilometerstand en het brandstofniveau en beheer je eenvoudig je onderhoudsafspraken in de Opel-werkplaats.

Het comfort van Connect PLUS

e-Remote Control (2,5,9)

Controleer eenvoudig de laadstatus en de resterende lading van het batterijpakket van je elektrische Opel via de MyOpel-app. Of stel via de app, vlak voor vertrek, de gewenste temperatuur in aan boord of programmeer een tijdschema in zodat je iedere morgen plaatsneemt in een comfortabel warm of koel interieur.

 

 

Live Navigatie Plus, Connected Navigatie Pack Plus (2,5,7)

Verbeterde navigatie met online verkeersinformatie van TomTom, verkeersveiligheidswaarschuwingen6, zoeken naar POI's, parkeerinformatie, brandstof- of tankstations en het lokale weerbericht. Ontvang kaartupdates via USB-downloads of over-the-air8  en gebruik de natuurlijke spraakherkenning8 om niet afgeleid te worden tijdens het rijden. Daarnaast profiteer je van de kracht van generatievekunstmatige intelligentie van het Chat AI-platform12 om je reis veiliger en aangenamer te maken. Plan je reis via de myOpel-app en stuur de bestemming met één druk op de knop naar de auto. Rijd je elektrisch, dan wordt er in de routeplanning rekening gehouden met laadstops onderweg2. 

 

Remote Control (2,5)

Je auto terugvinden op een grote parkeerplaats of hem alvast openen voor je familie voordat je zelf bij de auto bent? Vanuit de MyOpel-app schakel je eenvoudig de verlichting in- en uit, kun je claxonneren of de deuren op afstand vergrendelen en ontgrendelen voor nog meer comfort.

Slim rijden: meer connected services

Apple CarPlay™ en Android Auto™  (3)

Verbind je smartphone en bedien compatibele apps via het infotainmentdisplay: nieuwe berichten en muziek zijn slechts één klik weg.

 

Trip & Drive Management in de MyOpel app (3,4)

Vergeten waar je je auto hebt geparkeerd? De laatste lokatie van je voertuig wordt opgeslagen in de MyOpel-app zodat je je auto snel weer terugvindt.

 

Mobility Solutions van Free2Move (10)

Profiteer van mobiliteitsoplossingen die zijn afgestemd op jouw behoeften, zoals deelvervoer en autohuur.

 

Connected Fleet Services van Free2Move (11)

Beheer efficiënt je wagenpark met speciaal samengestelde servicepakketten: Fleet Management, Eco Driving en Geolocation.

Wat is inbegrepen in de pakketten voor connected services?

Vergelijk de pakketten en maak de beste keuze voor jou:

 

Connect ONE: eCall Noodoproep, Pechhulp-oproep, Voertuigstatus en informatie, Games

 

Connect PLUS: Remote Control, Live Navigatie/Connected Navigation Pack Plus incl. Trip Planner, e-Remote Control, eSolutions

 

Additionele Connected Services: Apple CarPlay, Android Auto, Trip & Drive Management en connected services die worden aangeboden door Free2Move, waaronder Mobility Solutions en Connected Fleet Services.

Zo activeer je OpelConnect

Is je nieuwe auto voorzien van OpelConnect? Meld je nu aan via de OpelConnect Store

Maak eerst een account aan

Voeg het chassisnummer (VIN) van jouw auto toe

Activeer de inbegrepen OpelConnect Services

 

Koop additionele OpelConnect Services 

Neem contact op met een werkplaats voor persoonlijk advies

Stel een vraag

1 - Onderdeel van Connect ONE dat standaard wordt geleverd op alle voertuigen die na 1 juli 2023 worden besteld. De dienst is 10 jaar beschikbaar vanaf de ingangsdatum van de garantie. De prijs van Connect ONE is inbegrepen in de aankoopprijs van de auto.

 

2 - Onderdeel van Connect PLUS dat wordt geleverd op alle voertuigen die na 1 juli 2023 worden besteld. Connect PLUS vereist een abonnement en is 6 maanden lang kosteloos te proberen vanaf de ingangsdatum van de garantie. Na deze proefperiode is er een betaling nodig voor de connected services van Connect PLUS.

 

3 - Service direct beschikbaar na levering van de auto.

 

4 - De data worden via Bluetooth gedeeld met de MyOpel-app.

 

5 - Deze service vereist online registratie en moet geactiveerd worden voordat deze gebruikt kan worden via de OpelConnect Store of MyOpel-app.

 

6 - Service niet beschikbaar in Duitsland en Zwitserland.

 

7 - Deze service is alleen beschikbaar in combinatie met een geïntegreerd navigatiesysteem.

 

8 - Functies alleen beschikbaar met Connected Navigation Pack Plus.

 

9 - Service exclusief voor elektrische voertuigen.

 

10 - Meer informatie via www.esolutionscharging.com

 

11 - Meer informatie via www.free2move.com