Skip To Content
Overzicht

Nieuwe Movano Electric

Vanaf € 54.500 excl. BTW

 

Maximale productiviteit, nul uitstoot. Wat geldt voor alle geëlektrificeerde Opel-bedrijfswagens, geldt ook voor de nieuwe Movano Electric. Deze elektrische bestelbus is het ideale Duitse gereedschap voor iedere transporttaak dankzij innovatieve laadoplossingen en geavanceerde rijhulpsystemen. Hij biedt alles wat jij nodig hebt om efficiënter te werken en de kosten te verlagen.


430 km (WLTP)1
Maximale actieradius1
tot 17 m3
Maximaal laadvolume: panel van (ruimte voor 5 Euro-pallets)1
lengtes  /  3 hoogtes

16 carrosserie-uitvoeringen

Gesloten bestelwagen, Chassis Cab, Crew Cab & Kipper-conversies²

 

 

1  Afhankelijk van de gekozen variant en opties

2 Beschikbaar vanaf Q2-2024 (tbc)Slim, veelzijdig & efficiënt

Met zijn vernieuwde, ruimtelijke cabine, de krachtige en de betrouwbare 100% elektrische aandrijflijn met 110kWh-batterij is de nieuwe Movano Electric de ideale emissievrije transportbus voor bijna iedere onderneming.

E-Technology
Batterijpakket, laden & meer
Overweeg je de overstap naar elektrisch rijden? Om verschillende redenen een geweldige beslissing, want het is niet alleen efficiënt en duurzaam, maar ook toekomstgericht. Perfect voor jouw bedrijf.
Veelzijdigheid
Klaar voor elke uitdaging
Stel een bedrijfswagen samen die volledig voldoet aan de behoeften van je bedrijf. De nieuwe Movano Electic is verkrijgbaar in een groot aantal carrosserielengtes en stijlen met functies waarmee je écht iets voor je klanten kunt betekenen. Bovendien is de Movano Electric emissievrij en bijna geruisloos.
Cargo
Een echte alleskunner
Het laadvolume, zijn afmetingen en de vele praktische oplossingen aan boord van de nieuwe Movano Electric maken deze elektrische bestelbus toonaangevend op het gebied van transportfunctionaliteit en de ideale partner voor al je uitdagingen. 
Connectiviteit
Op weg naar resultaat
De nieuwe Movano Electric maximaliseert de efficiëntie tijdens iedere rit. Niet alleen dankzij de geavanceerde elektrische aandrijving, maar ook door de geavanceerde connectiviteit en navigatie. Breng ook iedere werkdag tot een goed einde met innovatief infotainment en optimale routeplanning.
Movano Electric Cabine
Werken overal op locatie
Geen gedoe meer met laptops op schoot en een stuurwiel dat in de weg zit. In een handomdraait verander je de nieuwe Movano Electric in een mobiel kantoor, zodat je ook onderweg efficiënt blijft werken.
Veiligheids- & rijhulpsystemen
Veiligheid staat voorop
Kies voor maximale veiligheid voor jou en je team. Geavanceerde veiligheids- en rijhulpsystemen helpen ongevallen voorkomen en maken rijden eenvoudig. De Opel Movano Electric biedt daarnaast optioneel Full LED-koplampen. Deze geven je nieuwe bestelwagen niet alleen een stijlvol uiterlijk, maar hebben in vergelijking met standaard halogeen koplampen een 30% hogere lichtopbrengst.
Accessoires
Wallboxers, dakdragers en meer
Opel begrijpt dat energie essentieel is voor jouw nieuwe Movano Electric en het succes van jouw bedrijf. Daarom wordt je nieuwe bedrijfsauto standaard geleverd met een laadkabel en hebben we verschillende handige laadaccessoires voor je geselecteerd. Ontdek hoe je jouw nieuwe, 100% elektrische Opel Movano Electric compleet maakt.

Ontdek meer

Wall boxes

Kom alles te weten over wallboxes & thuisladen in onze e-mobility hub.

Opladen & Actieradius

Kom alles te weten over wallboxes & thuisladen in onze e-mobility hub.

Financiering & Subsidies

In verschillende landen profiteer je van subsidie als je overstapt naar elektrisch rijden. We hebben alle informatie voor je op een rij gezet.

Ontvang als eerste alle updates over de Movano Electric

Schrijf je vrijblijvend in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over de Movano Electric.