Skip To Content
Opel services

Onze services

Een reeks services afgestemd op jouw behoeften

Opel services

Opel Services bieden op elk moment de ondersteuning die jij nodig hebt voor jouw auto. 

Private lease & Financiering

Of je je nieuwe Opel nu wil leasen of financieren: Stellantis Financial Services heeft uitgebreide financieringsoplossingen.

Er is altijd een oplossing die past bij jouw situatie en voorkeuren.

 
Ontdek
Verzekeringen
Stellantis Autoverzekering is een complete autoverzekering voor gebruikte en nieuwe auto's. Profiteer van een uitstekende dekking tegen een scherpe premie.
 
Ontdek
Verlengde garantie & onderhoudscontracten

Ontdek het Lekker Duidelijk Onderhoudsabonnement van Opel.

Dat is pas echt zorgeloos rijden. Je weet namelijk precies waar je financieel aan toe bent . Van verlengde garantie tot en het complete onderhoud. Het werkt heel gemakkelijk, jij bepaalt!

 
Ontdek
Laadoplossingen
Eenvoudig, transparant en slim: met de laadoplossingen van Opel. Alles wat je wilt weten over elektrisch rijden en laden, inclusief een compleet pakket aan laadoplossingen, zowel voor thuis als onderweg.  
Ontdek
Connected Services
Geniet van het comfort van Connected Services in jouw Opel: slimme diensten die niet alleen nuttig zijn, maar iedere reis ook veilig en comfortabel maken.
 
Ontdek
Accessoires
Opel heeft een breed aanbod van originele accessoires voor jouw auto, ontworpen door de ingenieurs die jouw auto ontwikkelden. Hierdoor profiteer je altijd van de nieuwste Opel-technologie en innovaties. 
Ontdek
Onderhoud
Houd je Opel in topconditie: onze werkplaatsen zijn altijd dichtbij en staan garant voor een hoog serviceniveau. Je Opel wordt onderhouden door gekwalificeerde monteurs die rekening houden met jouw wensen. 
Ontdek Onderhoud Elektrische voertuigen Onderhoud Plugin-Hybrid
Mobiliteitsoplossingen
Kies de mobiliteitsoplossing die bij je past en ontdek onze innovatieve oplossingen met een divers aanbod in modellen en looptijden variërend van 1 minuut tot 24 maanden. 
ONTDEK FREE2MOVE MOBILITEITSOPLOSSINGEN Ontdek het Drive4Joy auto abonnement Ontdek onze private lease oplossingen