Skip To Content
Gezinsauto's

Gezinsauto's

De gezinsauto's van Opel bieden ruimte en gemak voor alles wat jij en jouw gezin willen ondernemen. Ze zijn veelzijdig, comfortabel en vanzelfsprekend bijzonder veilig.

Nieuwe Astra
Maak kennis met het gedurfde design en de toonaangevende Duitse technologie van de nieuwe Opel Astra. Geniet elke dag van zijn opwindende rij-eigenschappen, zijn stijlvolle looks, zijn lage gebruikskosten en zijn hoge comfort. Een dynamische reeks efficiënte benzine- en dieselmotoren, gecombineerd met soepele versnellingsbakken en geavanceerde assistentiesystemen maken elke rit tot een belevenis.  
Ontdek de Astra
Nieuwe Astra Plug-in Hybrid
Klaar voor een volledig nieuwe rij-ervaring? Maak dan kennis met de gloednieuwe Opel Astra Hybrid. De eerste compacte plug-in hybride van Opel die helemaal ontwikkeld en geproduceerd is in Duitsland. Geniet van zijn atletische stijl en toonaangevende technologie. De nieuwe Opel Astra Hybrid stelt volkomen nieuwe normen en voert je binnen in een nieuw tijdperk van maximale mobiliteit met minimale uitstoot. 
Ontdek de Astra Plug-in Hybrid
Nieuwe Astra Sports Tourer 
Verbeterd met een gedurfd ontwerp en pure ruimte, is de Astra Sports Tourer anders dan alle andere gezinsauto's, met toonaangevende technologieën zoals Intelli-Lux LED® Pixel Matrix Adaptive Lighting, Intelli-HUD (Head-up Display) en Intelli-Drive. 
Ontdek de Astra Sports Tourer
Nieuwe Astra Sports Tourer Plug-in Hybrid
Er hoeft geen compromis te worden gesloten tussen ruime veelzijdigheid en puur rijplezier. De Astra Sports Tourer Plug-in Hybrid met zijn verbeterde cabine, ultramoderne aandrijflijn en toonaangevende rijhulpsystemen biedt het beste van beide. 
Ontdek de Astra Sports Tourer Hybrid
Combo-e Life 
De Combo-e Life biedt ruimte en comfort voor maximaal zeven personen. Verkrijgbaar met 5 of 7 zitplaatsen en schuifdeuren aan één of beide zijden, biedt maximale flexibiliteit. 
Ontdek de Combo-e Life
Crossland
De nieuwe Opel Crossland heeft het allemaal. Een verfijnd SUV-design, het nieuwe familiegezicht ‘de Vizor’, een comfortabel interieur, zeeën van ruimte en de meest innovatieve assistentiesystemen. 
Ontdek de Crossland
Nieuwe Grandland
De Grandland is een toonaangevende SUV met een onderscheidend design, een volledig digitale cockpit en toonaangevende innovaties zoals Adaptive Intelli-Lux LED® Pixel Light en Night Vision.
  
Ontdek de Grandland
Nieuwe Grandland Plug-in Hybrid
De innovatieve elektrische plug-in hybride technologie maakt emissievrij elektrisch rijden mogelijk. Met een vermogen tot 221 kW (300 pk) en e-vierwielaandrijving biedt de Grandland e-All Wheel Drive Hybrid superieur rijplezier. En de Grandland Plug-in Hybrid biedt maximale efficiëntie met een vermogen van 165 kW (224 pk) en voorwielaandrijving. 
Ontdek de Grandland Plug-in Hybrid
Zafira-e Life
Ideaal voor zowel gezinnen als bedrijven, de Zafira-e Life combineert comfort en luxe met maximale flexibiliteit. Verkrijgbaar in 3 maten (S, M, L) en optioneel met aanhangerkoppeling. De Zafira-e Life is een emissievrij voertuig met grote capaciteit dat comfortabele zitplaatsen biedt voor maximaal 9 personen.  
Ontdek de Zafira-e Life
Zoek je verkooppunt
Vind een Opel verkooppunt bij jou in de buurt. 
Zoek een verkooppunt
Maak een proefrit
Laat je overtuigen in een uitgebreide proefrit in een van onze modellen. 
Maak een proefrit
Stel jouw nieuwe Opel samen
Stel jouw ideale Opel samen geheel naar wens samen in de configurator. 
Stel samen