Skip To Content
Circular Economy onderdelen

Circular economy onderdelen

Een duurzame keuze

 

Opel Service biedt een voordelig én duurzaam alternatief voor nieuwe onderdelen bij onderhoud of reparatie: gebruikte en gerecyclede onderdelen uit het Circular Economy assortiment. Deze onderdelen worden gereviseerd volgens een strikt revisieproces en zijn afkomstig van Opel dealers. Het inzamelen van gebruikte onderdelen voor hergebruik en optimale recycling maakt deel uit van het streven om de hoeveelheid afvalstoffen te beperken.

 

De kwaliteit van onze gereviseerde onderdelen is zo goed als nieuw, maar voordeliger én het draagt bij aan de bescherming van het milieu. Bovendien krijg je 2 jaar garantie op Circular Economy onderdelen.

Toon Meer Toon Minder

Ontdek het circular economy proces

Het complete aanbod

Opel biedt ruim 2.500 onderdelen aan die als volledig gereviseerd ruilonderdeel beschikbaar zijn. Dit aanbod wordt in de loop van de tijd nog verder uitgebreid.

 

Het aanbod Circular Economy onderdelen is bijzonder breed. Het omvat onder meer motoren, cilinderkoppen, startmotoren, dynamo's, turboladers, airco-compressors, versnellingsbakken, remklauwen, stuurbekrachtigingspompen, stuurkolommen, koppelingsonderdelen, aandrijfassen, ECU's, brandstof-inspuitpompen, injectoren, radio's en instrumenten.

Toon Meer Toon Minder

Andere prijs, dezelfde hoge kwaliteit

  • Gegarandeerd hoge kwaliteit, dankzij een revisieproces dat aan de hoogste ISO-normen voldoet, uitgevoerd door de experts van Opel
  • De Circular Economy onderdelen worden bijgewerkt naar de laatste technologische specificaties, zodat ze aan dezelfde eisen voldoen als nieuwe Opel onderdelen
  • Elektronische componenten worden bijgewerkt met de meest recente softwareversie
  • Aan mechanische onderdelen worden de meest recente productverbeteringen uitgevoerd
  • Na de revisie worden de onderdelen volledig getest, om te waarborgen dat ze aan dezelfde hoge kwaliteitseisen voldoen als nieuwe Opel onderdelen
Toon Meer Toon Minder

* Het Circular Economy onderdelen-programma van Opel omvat zowel gereviseerde als hergebruikte onderdelen:

 

Gereviseerde onderdelen (bijv. motoren) zijn gebruikte onderdelen die volledig gedemonteerd worden, waarna alle componenten zorgvuldig geïnspecteerd en gereinigd worden. Wanneer nodig worden componenten vervangen en wordt de software geüpdate. Na montage worden deze onderdelen opnieuw grondig getest. Hergebruikte onderdelen (bijv. dashboards) zijn gebruikte onderdelen die na grondige inspectie zorgvuldig worden schoongemaakt, nogmaals getest en daarna opnieuw verpakt.