Opel Ruilonderdelen

CIRCULAR ECONOMY ONDERDELEN.

Als nieuw – voor minder geld.

 

Opel biedt je een voordelig én duurzaam alternatief voor nieuwe onderdelen bij onderhoud of reparatie: Opel ruilonderdelen uit het Circular Economy assortiment. Deze ruilonderdelen worden gereviseerd volgens een strikt revisieproces en zijn afkomstig van Opel dealers. Het inzamelen van gebruikte onderdelen voor hergebruik en optimale recycling maakt deel uit van het streven om de hoeveelheid afvalstoffen te beperken.

 

De kwaliteit van onze gereviseerde onderdelen is zo goed als nieuw, maar veel voordeliger én het draagt bij aan de bescherming van het milieu. Ook krijg je 12 maanden garantie op Circualar Economy onderdelen. 

TOON MEER TOON MINDER

ALS NIEUW - VOOR MINDER GELD.

HET COMPLETE AANBOD.

Opel biedt ruim 2.500 onderdelen aan die als volledig gereviseerd ruilonderdeel beschikbaar zijn. Dit aanbod wordt in de loop van de tijd nog verder uitgebreid.

 

Het aanbod van Opel ruilonderdelen is bijzonder breed. Het omvat onder meer motoren, cilinderkoppen, startmotoren, dynamo's, turboladers, airco-compressors, versnellingsbakken, remklauwen, stuurbekrachtigingspompen, stuurkolommen, koppelingsonderdelen, aandrijfassen, ECU's, brandstof-inspuitpompen, injectoren, radio's en instrumenten.

TOON MEER TOON MINDER

UW VOORDELEN.

 • Tot 50% prijsvoordeel ten opzichte van een nieuw onderdeel: vakkundige reparaties voor een lagere prijs
 • Groot aanbod van ruim 2.500 verschillende ruilonderdelen voor vrijwel alle Opel-modellen
 • Dezelfde hoge kwaliteit en een volledig  jaar garantie, net als bij nieuwe onderdelen
 • Opel ruilonderdelen passen en werken gegarandeerd perfect
 • Beter voor het milieu doordat kostbare grondstoffen en energie worden bespaard
 • Verhoogt de inruilwaarde van uw Opel
TOON MEER TOON MINDER

ANDERE PRIJS, DEZELFDE HOGE KWALITEIT.

 • Gegarandeerd hoge kwaliteit, dankzij een revisieproces dat aan de hoogste ISO-normen voldoet, uitgevoerd door de experts van Opel
 • De ruilonderdelen worden bijgewerkt naar de laatste technologische specificaties, zodat ze aan dezelfde eisen voldoen als nieuwe Opel onderdelen
 • Elektronische componenten worden bijgewerkt met de meest recente softwareversie
 • Aan mechanische onderdelen worden de meest recente productverbeteringen uitgevoerd
 • Na de revisie worden de onderdelen volledig getest, om te waarborgen dat ze aan dezelfde hoge kwaliteitseisen voldoen als nieuwe Opel onderdelen
TOON MEER TOON MINDER

* Het ruilonderdelen-programma van Opel omvat zowel gereviseerde als hergebruikte onderdelen:

 

Gereviseerde onderdelen (bijv. motoren) zijn gebruikte onderdelen die volledig gedemonteerd worden, waarna alle componenten zorgvuldig geïnspecteerd en gereinigd worden. Wanneer nodig worden componenten vervangen en wordt de software geüpdate. Na montage worden deze onderdelen opnieuw grondig getest. Hergebruikte onderdelen (bijv. dashboards) zijn gebruikte onderdelen die na grondige inspectie zorgvuldig worden schoongemaakt, nogmaals getest en daarna opnieuw verpakt.