Skip To Content
MyOpel

Ik mag dan misschien wel geen vip zijn. ik voel me wel zo

MyOpel

Haal meer uit jouw Opel met myOpel

Jouw Opel is meer dan een auto. Als jij je aanmeldt voor myOpel krijg je persoonlijke aanbiedingen en allerlei extra's die het rijden nog leuker maken. Je kunt er de handleiding van jouw auto downloaden. We waarschuwen als de APK eraan komt. De onderhoudsgeschiedenis van jouw Opel wordt er bijgehouden. Snel en gemakkelijk heb je toegang tot deze unieke service van Opel. Geheel gratis!

Voordelen

Jouw voordelen

Meer gemak

Maak online jouw werkplaatsafspraak, krijg meldingen wanneer jouw Opel onderhoud nodig heeft en krijg inzicht in de onderhoudshistorie van jouw Opel.

 

Exclusieve aanbiedingen

Ontvang persoonlijke aanbiedingen voor jouw Opel.

 

 

En nog veel meer exclusieve extra's!

MyOpel App

De myOpel App

Bij myOpel hoort ook een App. Handig voor onderweg. Snel, gemakkelijk gratis te downloaden op je smartphone. En daarmee regel je allerlei dingen met jouw telefoon. Wat is de bandenspanning? Moet ik al tanken? Ook heel makkelijk: thuis op de bank een bestemming in jouw navigatie zetten. En weet je niet meer waar je jouw Opel geparkeerd hebt? Dan zet je met jouw telefoon even de claxon aan, of de lichten.* De MyOpel app is beschikbaar voor Android en Apple apparaten.