Skip To Content
SUV en Crossovers

De crossover-modellen van Opel

Een enorme veelzijdigheid, avontuurlijk design, uitstekende rij-eigenschappen én innovatieve assistentiesystemen kenmerken de crossover-modellen van Opel. Ontdek welke het beste bij jou past.

Crossland
De nieuwe Opel Crossland heeft het allemaal. Een verfijnd SUV-design, het nieuwe familiegezicht ‘de Vizor’, een comfortabel interieur, zeeën van ruimte en de meest innovatieve assistentiesystemen.
  
Ontdek de Crossland
Nieuwe Grandland
De Grandland is een toonaangevende SUV met een onderscheidend design, een volledig digitale cockpit en toonaangevende innovaties zoals Adaptive Intelli-Lux LED® Pixel Light en Night Vision.
 
Ontdek de Grandland
Nieuwe Grandland Plug-in Hybrid
De innovatieve elektrische plug-in hybride technologie maakt emissievrij elektrisch rijden mogelijk. Met een vermogen tot 221 kW (300 pk) en e-vierwielaandrijving biedt de Grandland e-All Wheel Drive Hybrid superieur rijplezier. En de Grandland Plug-in Hybrid biedt maximale efficiëntie met een vermogen van 165 kW (224 pk) en voorwielaandrijving. 
Ontdek de Grandland Plug-in Hybrid
Mokka
Ben jij klaar voor de volgende, gewaagde stap voorwaarts van Opel? Het is een combinatie van puur SUV-design, een prachtig interieur en de nieuwste hightech aandrijflijnen, dus verwacht het onverwachte. De Mokka is er en hij herschrijft de regels om autorijden naar een heel nieuw niveau te tillen. Het is tijd om jouw kant op te rijden, met Mokka. 
Ontdek de Mokka
Mokka-e

 

De Mokka-e is ons eerste puur elektrische SUV-model. Met zijn heldere, expressieve design belichaamt de Mokka-e het nieuwe gezicht van Opel - we noemen hem de Opel Vizor. Compact, snel en wendbaar, dit is een auto die zich zowel op de landweg als in de stad op zijn gemak voelt.

 
Ontdek de Mokka-e
Zoek je verkooppunt
Vind een Opel verkooppunt bij jou in de buurt. 
Zoek een verkooppunt
Maak een proefrit
Laat je overtuigen in een uitgebreide proefrit in een van onze modellen. 
Maak een proefrit
Stel jouw nieuwe Opel samen
Stel jouw ideale Opel samen geheel naar wens samen in de configurator. 
Stel samen