Skip To Content
Overzicht
De nieuwe Opel Grandland

De nieuwe Opel Grandland

 

 

Ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd in Duitsland

Met trots introduceren we de volledig nieuwe Grandland. Dit SUV-vlaggenschip in de tweede generatie is stijlvol, dynamisch, ruim en veelzijdig en biedt een reeks geëlektrificeerde aandrijflijnen. De opvallende kenmerken zijn het 3D Vizor-familiegezicht met het verlichte Blitz-logo, Intelli-Lux Pixel HD-koplamptechnologie met meer dan 50.000 individuele lichtbronnen en de permanente verlichte Opel-belettering aan de achterzijde. Ook is de nieuwe Opel Grandland aanzienlijk groter dan zijn voorganger. Met een totale lengte van 4,65m – 17cm langer dan de vorige generatie – is dit een ware upgrade te noemen. Daarnaast komt de nieuwe generatie Grandland ook voor het eerst als 100% elektrische Grandland Electric met een actieradius tot wel 700km (WLTP).
Blijf op de hoogte van de Nieuwe Grandland
Wil je als eerste op de hoogte zijn van alle ontwikkelingen rondom de Opel Grandland? Meld je via onderstaande button aan met je mailadres, dan zorgen wij dat je alle updates ontvangt in aanloop naar de lancering!

Groots design

Ben jij klaar voor bewonderende blikken?


Design

De 3D Vizor benadrukt de krachtige uitstraling van de Grandland. Het ontwerp omvat een verlicht Blitz-logo en Edge Light Technology. De 20-inch lichtmetalen wielen versterken de uitstraling. Intelli-Lux Pixel Matrix HD-technologie met meer dan 50.000 individuele verlichtingselementen verbetert de koplampfunctionaliteit en de nieuwe welkomst- en afscheidsanimaties voegen een vleugje stijl toe.

Interieur

Het interieur is ruim en modern, met een centraal 16-inch display dat naar de bestuurder is gericht, en het 16-inch digitale instrumentencluster toont alle essentiële informatie. De ergonomische AGR-stoelen bieden extra comfort dankzij elektrisch verstelbare zijsteunen en massagefunctie, terwijl passagiers achterin meer beenruimte hebben dan in de vorige Grandland.

De perfecte omgeving

Ruimte en comfort voor grootse reizen


Technologie

De nieuwe Grandland biedt ook tal van geavanceerde rijhulpsystemen, waaronder Automatic Cruise Control met Stop & Go-functie, uitgebreide verkeersbordherkenning, intelligente snelheidsaanpassing en In Crash Braking. Het Intelli-Drive 2.0-systeem omvat een scala aan assistentiesystemen en zelfs semi-automatische rijstrookwisselingen. Het uitgebreide parkeersysteem maakt gebruik van voor- en achterparkeersensoren, een achteruitrijcamera met automatische reinigingsfunctie en een 360-graden Intelli-Vision camera.

Mis niets

Kortom, de nieuwe Opel Grandland is een opmerkelijke stap in de elektrificatiestrategie van Opel, met een geavanceerd platform, innovatieve technologieën, en een reeks ontwerpelementen die terugverwijzen naar de Opel Experimental-conceptauto. De veelzijdigheid en het geavanceerde ontwerp maken de nieuwe Grandland tot een aantrekkelijk aanbod in het SUV-segment. Schrijf je vrijblijvend in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste updates van de nieuwe Opel Grandland.