Skip To Content
Accessories

ACCESSOIRES

Personaliseer jouw Opel met onze originele accessoires

Onze belofte

Opel heeft een breed aanbod van originele accessoires die speciaal zijn ontworpen om jouw auto een persoonlijke stijl te geven. Ze zijn bovendien ontwikkeld met de ingenieurs die jouw Opel hebben ontworpen. Zo weet je zeker dat de accessoires voldoen aan onze hoge normen op het gebied van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. 

 

Kies je voor originele accessoires van Opel, dan betekent dat:

•    Kwaliteit en veiligheid: alle producten voldoen aan strenge technische specificaties en zijn getest onder de zwaarste omstandigheden.

•    Stijlvol: de vormgeving past perfect bij het uiterlijk van de auto

•    Een perfecte pasvorm en ultiem gebruiksgemak

Maak je auto compleet met de originele accessoires van Opel

Onze topaccessoires

Comfort
Maak de tijd die je in jouw Opel doorbrengt nog comfortabeler voor jou en je passagiers met onze comfortaccessoires waaronder opberg-accessoires, geur-diffusers, achteruitrijcamera's, parkeersensoren en nog veel meer.
 
Kopen
Bescherming
Het is logisch dat u uw auto vanbinnen én van buiten als nieuw wilt houden! Daarom bieden wij u een groot assortiment accessoires die u helpen uw auto te beschermen tegen vuil, vocht en slijtage. Van automatten tot bumper-beschermingsfolie en nog veel meer. Ze passen perfect bij je Opel en zijn geproduceerd volgens de strengste veiligheids- en kwaliteitsnormen. 
Kopen
Banden en velgen
Wij bieden een breed assortiment banden, velgen en complete wielen die zijn ontworpen door de technici van uw Opel. Ze passen perfect bij je Opel en zijn geproduceerd volgens de strengste veiligheids- en kwaliteitsnormen.
 
Kopen
Accessoires voor opladen
Wij maken het opladen van je elektrische of plug-in hybride Opel kinderspel. Voor thuis en onderweg hebben we verschillende laadkabels, adapters en wallboxes om je overal de beste laadoplossing te bieden.


 
 
Kopen
Transportoplossingen
Als je met je Opel op vakantie gaat of gaat sporten, heb je soms wat extra ruimte nodig om je uitrusting mee te nemen. Om die reden hebben we een ruim assortiment van trekhaken en draagaccessoires ontwikkeld voor fietsen, ski's en andere sportuitrusting. Uiteraard perfect passend bij jouw Opel. 
Kopen
Design
Heb je je altijd al willen onderscheiden van de massa? Wij bieden een reeks individuele designaccessoires voor het interieur en de carrosserie, zoals spiegelkappen, decoratieve folies, versnellingspookknoppen of aerodynamische kits.
  
Kopen