Skip To Content
Financiering

Financiering

Ontdek ons ruime aanbod in financieringsoplossingen die specifiek zijn afgestemd op jouw behoeften.


Persoonlijke financieringsoplossingen voor jouw Opel

Of je nu een vast bedrag per maand wil betalen of de kosten van de aanschaf van een nieuwe auto wil spreiden, we hebben verschillende financieringsoplossingen ontwikkeld die passen bij jouw wensen en behoeften. 

 

We geven graag meer uitleg over de oplossingen en diensten waarmee je jouw nieuwe Opel financiert. 

 

Om in aanmerking te komen voor een financiering gelden specifieke voorwaarden.

 

Onze financieringsoplossingen

 


Ontdek de verschillende mogelijkheden.
Private Lease

Rijd voor een vast maandbedrag een nieuwe Opel en geniet van vele voordelen:

 

- Geen sprake van onverwachte kosten, alle reguliere autokosten zijn inbegrepen. (denk aan all-risk verzekering, wegenbelasting, reparatie en onderhoud)

 

- Geen aanbetaling nodig. Het enige dat je zelf moet doen is tanken, de auto wassen en boetes voorkomen.

 

- Thuislevering is mogelijk.

 
Meer informatie over Opel Private Lease Bereken jouw private lease tarief en bestel direct online
Opel Betaalplan
Wil je graag een een andere auto, maar kan of wil je jouw aankoop niet in één keer bekostigen. Dan kun je met het Opel Betaalplan jouw toekomstige auto financieren. Dit betekent dat je niet hoeft te sparen en heb je er ook geen zorgen aan. Je betaalt namelijk elke maand een deel van jouw nieuwe auto af. En je regelt alles in één keer bij jouw Opel-retailer. Ook dat is wel zo prettig. Opel Betaalplan wordt aangeboden door Stellantis Financial Services, dé lease- en financieringsmaatschappij van Opel.
  
Meer informatie over Opel Betaalplan
Opel Financial Lease
Als ondernemer ben je gewend de zaken zelf in de hand te hebben, ook als het om jouw bedrijfsauto gaat. Daarom bieden wij Financial Lease aan: een zakelijke overeenkomst waarbij de leaseauto exclusief btw wordt gefinancierd. Jij draagt zelf zorg voor alle auto-gerelateerde zaken. Denk aan wegenbelasting, verzekering, afschrijving, reparatie/onderhoud en pechhulp.


 
  
Meer informatie over Opel Financial Lease
OPERATIONAL LEASE VOOR ZAKELIJKE VOERTUIGEN
Vanwege de flexibiliteit is operational lease de meest populaire financieringsoplossing voor bedrijven. Met vooraf vastgestelde maandelijkse betalingen, kun je met deze mobiliteitsoplossing profiteren van nieuwe zakelijke voertuigen en diensten op maat, zonder kapitaal uit te geven of je zorgen te maken over doorverkoop. 
Ontdek meer