Skip To Content
Onderhoud

Onderhoud

Onderhoud van topniveau: onze werkplaatsen zijn altijd dichtbij en staan garant voor een hoog serviceniveau. Je auto wordt onderhouden door gekwalificeerde technici die continu worden bijgeschoold. 

Opel Onderhoud

Met Opel Onderhoud weet je precies waar je aan toe bent. We laten je vooraf weten wat we in de werkplaats gaan doen. Ook als de monteur extra werk tegenkomt. Je kunt vertrouwen op hoogopgeleide experts die zijn getraind in de nieuwste technologieën en softwareoplossingen voor uw Opel. 

Niemand kent jouw Opel beter

 

Maintenance of your fuel vehicle you've bought an Opel with combustion engine. Put your faith in the technological expertise of Opel by leaving your maintenance to the Opel network, the only network to offer the perfect management of the aftersales services for your Opel. We recommend that you follow the maintenance plan designed specifically for your Opel: each operation is described in the plan, along with the required periodicity.

 

Onze services

Opel service aanbod
Ontdek aantrekkelijke aanbiedingen en aftersales services voor je Opel

  
Ontdek
Pakketten die volledig zijn afgestemd op jouw behoeften
Om te zorgen dat jouw auto in topconditie blijft, biedt Opel Service uitgebreide onderdelen- en onderhoudspakketten aan. Of het nu gaat om een routineklus, een olieverversing of diensten zoals een technische inspectie, het vervangen van de ruitenwissers of een voorruitreparatie, er is altijd een servicepakket dat past bij jouw wensen. 
Ontdek
Online werkplaatsafspraak

Reserveer met een paar klikken het onderhoud van jouw Opel:

kies een werkplaats naar keuze en selecteer het gewenste tijdstip om jouw auto af te leveren. 

 
Maak een online afspraak
MyOpel app
Profiteer onderweg van onze digitale services. Organiseer werkplaatsbezoeken en onderhoud via de MyOpel app, waar nog veel meer over Opel en jouw model te vinden is. 
Ontdek MyOpel
Opel onderdelen
Bij Opel kunt u kiezen uit drie verschillende categorieën reserveonderdelen. Afgestemd op uw behoeften en budget. 
Originele onderdelen Circular economy onderdelen Meer informatie
Banden
De banden van je Opel zijn essentieel om jouw veiligheid te garanderen. Of het nu gaat om zomer-, winter- of vierseizoenenbanden: voor elk budget en elke Opel heben wij een passende bandenoplossing. 
Ontdek
Winterbanden en -wielen
Met de complete winterwielsets van Opel ben je altijd voorbereid op het koude seizoen.
  
Ontdek
Handleidingen en infotainmentsystemen
Hier vind je alle nuttige informatie over je Opel. Handleidingen, motoroliegidsen of details over onderhoudsschema's.
 
  
Ontdek
Kwaliteitsverbeteringen en terugroepacties

Kwaliteitsverbeterings- en terugroepacties hebben betrekking op de veiligheid of de conformiteit van je voertuig met de geldende regelgeving.

Neem zo snel mogelijk contact op een Opel Erkend Reparateur als je auto bij een kwaliteitsverbererings- terugroepactie betrokken is. De werkzaamheden in het kader van deze acties worden kosteloos uitgevoerd.

 
Controleer of er een kwaliteitsverbetering of terugroepactie open staat voor jou Opel