Skip To Content
Overzicht

Nieuwe Zafira Electric

Vanaf € 53.711
De nieuwe Zafira Electric heeft een moderne kijk op reizen in comfort en stijl. Onder andere dankzij de volledig elektrische aandrijflijn die inzittenden comfortabel en in stilte naar hun bestemming brengt zonder uitstoot.

350 km (WLTP)1
Maximale actieradius
verschillende lengtes
Afgestemd op jouw behoeften
Maximaal  zitplaatsen
Voor meer flexibiliteit


E-volutie van personenvervoer  

Met een actieradius tot 350 km1 ben je perfect voorbereid op korte ritten zonder uitstoot, een weekendje weg of een lange rit naar je vakantiebestemming. 

 

1 Energieverbruik in de gecombineerde WLTP-cyclus: 28,0 - 26,2 kWh/100 km; CO2-uitstoot: 0 g/km; actieradius gecombineerde WLTP-cyclus 322 km tot 301km (afhankelijk van de gekozen uitvoering en opties). Slim, ruimtelijk & flexibel 
Ontdek het interieur van de nieuwe Zafira Electric


E-mobiliteit

Actieradius, opladen & meer
Maak je de overstap naar elektrisch rijden? Een goede beslissing - je zult ook zeker geen spijt krijgen van je keuze voor de nieuwe Zafira Electric. Maar je wilt ongetwijfeld graag weten wat er allemaal bij komt kijken. 

Veiligheid & innovatie

Technologie die beschermt
De Zafira Electric is voorzien van de nieuwste rijhulpsystemen die bijdragen aan de veiligheid en het gemak van jou en je passagiers.  

Premium comfort

Reizen in comfort
Van een panoramisch zonnedak tot stoelmassage en automatische airconditioning: met de nieuwe Zafira Electric blijf je comfortabel onderweg. 

Connectiviteit

Altijd op de juiste weg
Haal alles uit iedere rit met de nieuwe Zafira Electric. Hij beschikt niet alleen over een moderne elektrische aandrijflijn, het premium navigatiesysteem en OpelConnect Services zorgen dat je veilig en comfortabel onderweg blijft. 

Rijeigenschappen

Superieure rijervaring
De nieuwe Zafira Electric is wendbaar en dynamisch voor een geweldige rijervaring. 

Accessoires Opel+ & meer

Wallboxes & meer
Elektrische mobiliteit eenvoudig gemaakt: de nieuwe Zafira Electric wordt standaard geleverd met een laadkabel. Daarnaast hebben we een breed aanbod in accessoires om jouw rijervaring compleet te maken. 

Ontvang als eerste alle updates over de Zafira Electric

Schrijf je vrijblijvend in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over de Zafira Electric.


Ontdek meer

Wallboxes

In onze e-mobility hub vind je alle details over wallboxes en thuisladen.

Opladen & actieradius

We hebben nog meer informatie over opladen en de actieradius op onze e-mobility content hub. Bekijk het nu.

Financiering & subsidies

Ontdek meer informatie over financiering en subsidies voor elektrisch rijden.
1 Afhankelijk van de belading en gekozen opties. Gecombineerd energieverbruik 28,0 - 26,2 kWh/100 km; CO2-uitstoot 0 g/km; actieradius (gecombineerde WLTP-cyclus) 322 tot 301 km (afhankelijk van de belading en gekozen opties). Efficiëntieklasse +++