Skip To Content
Overzicht

Nieuwe Movano

Vanaf € 29.800 excl. BTW

De nieuwe Movano beschikt over alle functionaliteit die je dagelijks nodig hebt en is gebouwd met de kwaliteit waar Opel bekend om staat. Met een nog groter laadvermogen, een vernieuwd ontwerp en verbeterde rijhulpsystemen is deze bedrijfswagen het perfecte Duitse gereedschap voor elke transporttaak en gebouwd om de efficiëntie te maximaliseren en de bedrijfskosten te verlagen.


Tot  ton
Maximaal laad- en trekgewicht tot 3 ton(1)
17 m3
Maximaal laadvolume: Gesloten bestelwagen (ruimte voor maximaal 5 Euro-pallets)(1)
4 lengtes  /  3 hoogtes
Gesloten bestelwagen (3 lengtes/3 hoogtes) Crew Van, Chassis Cab (4 lengtes), Crew Cab, Chassis Cowl & Platform Cab met een breed aanbod in uitvoeringen en conversiemogelijkheden.
(1)  Afhankelijk van de gekozen uitvoering en opties

Movano

Geen klus te groot

Wat de uitdagingen van jouw bedrijf ook zijn, Opel's grootste bedrijfsbus is klaar om te leveren. Ontdek de veelzijdigheid van de nieuwe Movano met slimme interieuroplossingen, efficiënte motoren en meer.

De toekomst is elektrisch

Ondek alle varianten van de nieuwe Movano Electric. Hij is voorzien van een veelzijdig interieur, een indrukwekkende laadcapaciteit plus een robuust batterijpakket. Deze elektrische bestelbus is klaar om jou te ondersteunen bij iedere klus. Ben jij er ook klaar voor?

Profiteer alleen dit jaar nog van BPM vrijstelling!

Jij zoekt een nieuwe bedrijfswagen, wij hebben dé reden om nu de vernieuwde Opel Movano te kopen.
Veelzijdigheid
De Movano pakt probleemloos iedere klus aan
Pas de nieuwe Movano volledig aan op je professionele behoeften. Hij is verkrijgbaar in verschillende carrosserievarianten (4 lengtes / 3 hoogtes) en de flexibele functies zorgen dat je je klanten superieure service kan bieden. Ervaar zelf de nieuwe standaard in efficiënt werken behaal de beste resultaten met een bedrijfswagen die perfect bij je onderneming past.
Cargo
Alleskunner
Een hoog laadgewicht, een groot formaat en verschillende slimme functies maken de nieuwe Movano een voorloper op het gebied van laadfunctionaliteit - en daarmee de ideale partner voor een breed scala aan klussen.
Connectiviteit
Altijd op de juiste weg
De nieuwe Movano maakt iedere rit efficiënter. Niet alleen dankzij zuinige dieselmotoren, maar ook dankzij de geavanceerde connectiviteit en navigatie. Haal het maximale uit je werkdag met slimme infotainment en optimale routeplanning.
Veelzijdige cabine
Werk overal op locatie
Geen gedoe meer met laptops op schoot en een stuurwiel dat in de weg zit. In een handomdraai verander je de nieuwe Movano in een mobiel kantoor voor nog meer productiviteit.
Rij-efficiëntie
Professionele power
Maximaliseer het potentieel van je bedrijf: de nieuwe Movano tilt efficiëntie naar een hoger niveau met de robuuste 2.2L dieselmotor. Bovendien profiteer je dagelijks van uitmuntende rijeigenschappen en lagere kosten.
Veiligheids- & Rijhulpsystemen
Veiligheid staat voorop
Draag bij aan de veiligheid van jou en je team met geavanceerde functies die zijn ontworpen om ongevallen te voorkomen en het rijden te vergemakkelijken: naast verschillende rijhulpsystemen biedt de nieuwe Opel Movano optionele Full LED-koplampen. Die geven je bestelwagen niet alleen een scherpe uitstraling, maar bieden een 30% hogere lichtopbrengst dan standaard halogeenkoplampen.
Accessoires 
Blijf optimaliseren
We bieden een breed aanbod in accessoires - van dakdragers tot trekhaken - zodat jouw nieuwe Movano nog breder inzetbaar wordt voor al je klussen.

Ontvang als eerste alle updates over de Movano

Schrijf je vrijblijvend in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over de Movano.