Skip To Content
SPOTiCAR

SPOTiCAR

Onze auto's hebben alles, behalve jou!

Bij SPOTiCAR krijg je de zekerheid dat je altijd een betrouwbare occasion koopt uit de brede selectie van ons officiële occasionnetwerk. Streng gecontroleerd op 100 kwaliteitspunten en minimaal 1 jaar APK bij elke SPOTiCAR occasion.

 

Met SPOTiCAR betaal je niet enkel een aantrekkelijke prijs voor je occasion, maar profiteer je ook nog eens van een garantiepakket dat je bij de aankoop van een nieuwe auto zou verwachten. Onze SPOTiCAR occasions zijn nooit ouder dan 10 jaar oud en hebben een NAP-gecontroleerde kilometerstand tot maximaal 150.000 km.

 

Bij aankoop van een SPOTiCAR occasion profiteer je van een uitgebreid garantiepakket tot wel 24 maanden. En om je nog meer te ontzorgen heb je tijdens het eerste jaar (of 15.000 km) helemaal geen onderhoudskosten.¹
Toch niet 100% tevreden? Dan krijg je bij SPOTiCAR gewoon je geld terug.² Wil je jouw vertrouwde auto inruilen? Dat kan! Je kunt altijd om een inruilaanbod vragen, ongeacht van het automerk of model.

 

Bovenop al dit, krijg je bij aankoop van een SPOTiCAR occasion ook nog 24/7 pechhulp in heel Europa.

 

Kom een proefrit maken bij jouw dichtstbijzijnde verkooppunt om de auto te vinden die bij je past!

Zoek een Opel vestiging

¹ Afhankelijk van welke er eerst bereikt wordt, en met uitzondering van registratie-, administratie-, poets- en brandstofkosten.
² Met uitzondering van banden en slijtageonderdelen.