Skip To Content
Overzicht

Nieuwe Combo Cargo

Vanaf € 18.900 excl. BTW

Robuust, praktisch en verbazingwekkend veelzijdig. De nieuwe Opel Combo Cargo vervoert met gemak jouw mensen of een vracht. De ideale zakenpartner.


3.4 m
Maximale laadlengte(1)
4.4 m3

Maximaal laadvolume (1)

 

991 kg
Maximaal laadgewicht (2)
(1)  afhankelijk van de uitvoering en gekozen opties
(2)  maximaal laadgewicht incl. bestuurder; voor de Combo in standaardformaat


Innovatief en veelzijdig

De nieuwe Combo Cargo heeft een slim ontwerp, wat betekent dat hij compact maar toch ruim is en boordevol innovatieve oplossingen zit, waardoor je comfortabel en efficiënt blijft werken. Goed voor je workflow en voor je omzet.

De toekomst is elektrisch

Energie die leidt tot geweldige resultaten. Maak kennis met de nieuwe Combo Cargo Electric. Deze innovatieve bedrijfsbus staat voor prestaties zonder compromissen. Ben jij klaar voor de overstap?

Design van het exterieur en interieur
Comfortabel en vol karakter
De vormgeving is onmiskenbaar Opel, terwijl het interieur staat voor maximaal comfort, ergonomie en ruimte. Maak kennis met een echte alleskunner die je volledig naar wens aanpast met slimme oplossingen die je ondersteunen tijdens je dagelijkse werk.
Veelzijdig
Jouw multifunctionele gereedschap
Personaliseer jouw nieuwe Combo Cargo: met twee lengtes voor de carrosserie en uitvoeringen, plus slimme oplossingen voor maximale flexibiliteit in het interieur, is de Combo het perfecte Duitse gereedschap voor al je dagelijkse werkzaamheden. Flexibiliteit die leidt tot geweldige resultaten.
Cargo
Klaar voor iedere uitdaging

Een betrouwbare partner voor iedere taak: de nieuwe Combo Cargo biedt toonaangevende laadmogelijkheden die worden vergroot door slimme oplossingen. En met een indrukwekkende maximale laadlengte tot 3.440 mm2 is deze bestelwagen misschien compact van buiten, maar serieus ruim van binnen. 1,2

 

1 Afmetingen kunnen variëren afhankelijk van de configuratie. 

2 Maximale laadlengte van 3.090 mm in de standaard Combo wielbasis, 3.440 mm in de Combo L2 met lange wielbasis en geopende scheidingsdeur en neergeklapte passagiersstoel(en).

Connectiviteit
Altijd op de juiste weg
De nieuwe Combo Cargo maakt iedere rit veiliger en  efficiënter. De state-of-the-art aandrijflijn, het uitgebreide navigatiesysteem en de OpelConnect-services houden jou en je team dagelijks op de juiste koers.
Veiligheids- & rijhulpsystemen
Veilig werken staat voorop

Draag bij aan de veiligheid van jou en je team. De nieuwe Opel Combo Cargo is voorzien van de toonaangevende IntelliLux® LED1 Matrix koplampen die zorgen voor optimaal zicht en zich automatisch aanpassen om verblinding bij tegenliggers te voorkomen. De unit bestaat uit 14 individuele LED-segmenten in een nieuw design, waarmee IntelliLux® zekerheid biedt onder alle omstandigheden! Houd je mensen, bus en lading dagelijks veilig met behulp van geavanceerde voorzieningen die ongelukken helpen voorkomen en het rijden makkelijker maken. Zodat jij je kunt focussen op wat er echt toe doet: je bedrijf!

 

1 Optioneel

Efficiënt rijden
Geef je onderneming een impuls
Haal het maximale uit je nieuwe Combo Cargo met krachtige, efficiënte motoren en verschillende opties voor de transmissie. Of je nu naar een klant om de hoek gaat of een verre rit maakt, of maximale perfomance nodig hebt voor een zware lading, je Combo Cargo is klaar voor iedere klus.
Accessoires
Personaliseer je bedrijfswagen
We hebben een breed assortiment accessoires - van dakdragers tot trekhaken - zodat je je nieuwe Combo Cargo nog beter kunt afstemmen op je persoonlijke en professionele behoeften.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Schrijf je vrijblijvend in voor onze Opel Bedrijfswagen nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws over de nieuwe generatie bedrijfswagens!

1 Disclaimer.

2 Disclaimer