Skip To Content
Particulier

Particulier

Overweeg je de aankoop van een nieuwe auto maar twijfel je welke financieringsvorm het beste bij jou past? Dat is begrijpelijk, want er zijn meerdere mogelijkheden op dit gebied voor zowel particuliere als zakelijke rijders. Wij helpen hier graag bij, want het is belangrijk dat je deze keuze weloverwogen maakt.

Ontdek de mogelijkheden en voordelen van Private Lease, zakelijke lease of financieren. Opel heeft altijd een aanbod dat bij je past zodat jij zorgeloos kunt genieten van jouw nieuwe Opel.

Online bestellen

Weet je dat je jouw nieuwe Opel direct online kan bestellen? Stel jouw Opel helemaal naar wens samen in de configurator en bestel hem direct online via Opel Private Lease.
 
Meer informatie

Opel Private Lease

Zorgeloos in een nieuwe Opel rijden voor een vast bedrag per maand? Kies dan voor Opel Private Lease. Alles geregeld, je hoeft alleen nog maar te laden of te tanken.
 
Meer informatie

Financieren met het Opel Betaalplan

Wil je jouw nieuwe auto liever per maand afbetalen? Dat kan met het Opel Betaalplan. Geschikt voor particuliere en zakelijke rijders en geldig voor personen- en bedrijfwagens. 
 
Meer informatie