Skip To Content
Overzicht

Nieuwe Combo Electric

Vanaf € 29.995 excl. BTW

De Combo Electric heeft alles wat de elektrische bedrijfswagens van Opel zo onderscheidend maakt: hij combineert de jarenlange ervaring van Opel Bedrijfswagens met precisietechniek met de mogelijkheden van een volledig elektrische bestelwagen die staat voor optimale efficiëntie en veelzijdigheid. En ondanks zijn compacte profiel heeft de Combo Electric een groot laadvolume van 4,4 m³ plus superieure voorzieningen voor laadmanagement zoals het FlexCargo®-doorlaadsysteem.


343 km(1)
Maximale actieradius, afhankelijk van de lading & opties
4.4 m3
Maximaal laadvolume(1)
3,4  m
Maximale laadlengte(1)
(1)  afhankelijk van de gekozen uitvoering en opties


Een collega vol energie

Met zijn slimme ontwerp, grote laadruimte en betrouwbare accu is de nieuwe Combo Electric de ideale bedrijfsauto voor elke onderneming.

Functioneel design
Over alles is nagedacht
Het exterieur van de nieuwe Combo Electric is onmiskenbaar Opel, terwijl het interieur maximaal comfort, ergonomie en ruimte biedt. Maak kennis met een echte multitasker die op iedere situatie aan te passen is dankzij slimme functies die je dagelijks werk eenvoudiger maken.
E-Technology
Batterijpakket, laden & meer
Overweeg je de overstap naar elektrisch rijden? Om verschillende redenen een geweldige beslissing, want het is niet alleen efficiënt en duurzaam, maar ook toekomstgericht. Perfect voor jouw bedrijf.
Veelzijdig karakter
Een echt multi-talent
Personaliseer je nieuwe Combo Electric: met twee verschillende carrosserielengtes en verschillende uitvoeringen, plus tal van slimme oplossingen om de flexibiliteit van het interieur te vergroten, is de nieuwe Combo Electric het perfecte Duitse gereedschap voor je dagelijkse werk. Flexibiliteit die leidt tot schitterende resultaten.
Cargo
Klaar voor een uitdaging

Een betrouwbare partner voor elke taak: de nieuwe Combo Electric heeft een toonaangevende laadcapaciteit die extra wordt versterkt door slimme voorzieningen aan boord, zoals de FlexCargo®-doorlaadklep. En met een indrukwekkende maximale laadlengte van 3090 m㎡ is deze bestelwagen dan wel compact van buiten, maar serieus ruim van binnen. 1,2

 

1 Afmetingen kunnen afhankelijk van de configuratie variëren.  

 

2 Maximale laadlengte van 3090 mm in de standaard Combo Electric wielbasis, 3440 mm in de Combo Cargo Electric met lange wielbasis en geopende scheidingsdeur en neergeklapte passagiersstoel(en).

Connectiviteit
Altijd op weg naar het juiste doel

De nieuwe Combo Electric maakt iedere rit veiliger en efficiënter. De state-of-the-art aandrijflijn, het uitgebreide navigatiesysteem en de OpelConnect-services houden jou en je team dagelijks op de juiste koers.

 

Veiligheids- & Rijhulpsystemen
Veiligheid staat voorop

Draag bij aan de veiligheid van jou en je team. De nieuwe Combo Electric is voorzien van de toonaangevende IntelliLux® LED Matrix koplampen die zorgen voor optimaal zicht en zich automatisch aanpassen om verblinding bij tegenliggers te voorkomen. De unit bestaat uit 14 individuele LED-segmenten in een nieuw design, waarmee IntelliLux® zekerheid biedt onder alle omstandigheden! Houd je mensen, bus en lading dagelijks veilig met behulp van geavanceerde voorzieningen die ongelukken helpen voorkomen en het rijden makkelijker maken. Zodat jij je kunt focussen op wat er echt toe doet: je bedrijf!

 

1 Optioneel

 

Efficiënt rijden
Kijk vooruit 
Profiteer maximaal van je nieuwe Combo Electric dankzij de krachtige en efficiënte elektromotor met drie verschillende rijmodi. Of je nu naar een klant om de hoek rijdt, zo ver mogelijk wilt komen of maximale prestaties nodig hebt met zware ladingen, er is altijd een stand voor elke situatie.
Accessoires
Wallboxes en meer
Opel begrijpt dat energie essentieel is voor jouw nieuwe Combo Electric en het succes van jouw bedrijf. Daarom wordt je nieuwe bedrijfsauto standaard geleverd met een laadkabel. Daarnaast hebben we verschillende handige laadaccessoires voor je geselecteerd. Ontdek hoe je jouw nieuwe Combo Electric compleet maakt.

Ontdek meer

Wallboxes

Kom alles te weten over wallboxes & thuisladen in onze e-mobility hub.

Laden & Actieradius

We geven graag meer informatie over laden en de actieradius in onze e-mobility hub. Bekijk de artikelen nu.

Financiering & Subsidies

In verschillende landen profiteer je van subsidie als je overstapt naar elektrisch rijden. We hebben alle informatie voor je op een rij gezet.

Ontvang als eerste alle updates over de nieuwe Combo Electric

Schrijf je vrijblijvend in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over de nieuwe Combo Electric.


1 De oplaadtijd kan variëren naar gelang van het type laadstation en het vermogen ervan, de buitentemperatuur, de temperatuur van de batterij en de gebruikte laadkabel.

 


2 Combo L2 met passagiersbank & verdeelluik in de bagageruimte. De standaard laadcapaciteit bedraagt 3.9m3.