Connectiviteit
Infotainment
Tijdens het werk en onderweg naar huis geniet je in de Combo Cargo Electric van baanbrekend infotainment! Het geavanceerde multimediasysteem1 biedt AM/FM- en DAB-radio, een handsfree belfunctie en is compatibel met draadloos Apple CarPlay™3 en Android Auto™3, zodat je jouw favoriete smartphone-applicaties kan gebruiken op het 10-inch touchscreen. Het optionele navigatiesysteem leidt je comfortabel en op zo snel mogelijk naar bestemming. Met het Connect Plus-pakket(2) heb je bovendien de beschikking over TomTom Traffic met realtime updates over weer, verkeer en parkeren, terwijl je met de over-the-air-functionaliteit altijd beschikt over de meest recente kaartupdates. Bovendien reageert je Combo Cargo Electric op spraakcommando's via de "Hey Opel"-spraakherkenning. 
Met draadloos Apple CarPlay™ en Android Auto™ hebben gebruikers tijdens het rijden gemakkelijk toegang tot handige apps en smartphonefuncties:
  • Gebruik de telefoon als navigatiesysteem via Maps
  • Stream je favoriete afspeellijsten via Spotify
  • Verstuur berichten via WhatsApp en Skype

 

De functies zijn eenvoudig toegankelijk via spraakbediening, zodat je je handen aan het stuur en je ogen op de weg kan houden. 

  

1 Optioneel

2 Connect PLUS Pack omvat Live Navigatie, Remote Control en voor elektrische voertuigen: E-Remote Control en Free2Move eSolutions.

3 Compatibiliteit en bepaalde functionaliteiten kunnen verschillen afhnakelijk van het type apparaat en de versie van het besturingssysteem.

4 Apple CarPlay™(4) is een handelsmerk van Apple Inc. geregistreerd in de VS en andere landen. Android Auto™ is een handelsmerk van Google Inc.

Draadloos opladen

Houd je zakelijke hotline draaiende: Dankzij het draadloze laadsysteem1 van de nieuwe Combo Cargo Electric kan je jouw compatibele telefoons onderweg opladen, wanneer je maar wilt - zonder kabels.

 

 1 Optioneel

 
OpelConnect Services

Slimme technologische systemen en gerelateerde diensten1 die connectiviteit en moderne innovaties bieden om je onderweg veilig te houden en efficiënter te laten reizen.

   

  • Connect ONE pack:  Noodoproep, pechhulpoproep, Vehicle Status & Information, Games
  •  Connect PLUS pack: e-Remote Control, eSolutions, Remote Control, Live Navigatie/Connectie Navigatie-pakket Plus incl. Trip Planner.
  • Additional Connected Services : Apple CarPlay(TM), Android Auto(TM), Trip & Drive Management en de connected services van Free2Move, waaronder Mobility Solutions en Connected Fleet Services.

 

Meer informatie op de Smart Service Opel Connect-pagina.