SKIP TO CONTENT
Overzicht

OPEL BEDRIJFSWAGENS, OP MAAT VOOR JOUW BEDRIJF.

Pakketten, bouwmateriaal, werkploegen, kwetsbare lading? In het brede aanbod van Opel bedrijfswagens vind je precies wat je nodig hebt. Van Gesloten Bestel, Dubbele Cabine en Combi tot Chassis Cabine, speciale uitvoeringen af-fabriek of maatwerk door onze gespecialiseerde partners.

ONTDEK ONZE BEDRIJFSWAGENS MET ZUINIGE VERBRANDINGSMOTOR.

COMBO.

De Opel Combo is een betrouwbare, veelzijdige partner voor jouw bedrijf, met tot 3,9 m3 laadruimte, een laadvermogen tot 1.000 kg en de keuze uit twee lengtes en twee dakhoogtes.

 

 

 
ONTDEK DE COMBO.
VIVARO.
De Opel Vivaro staat op alle fronten maximaal klaar voor jouw bedrijf. Met onovertroffen veelzijdigheid, 4 carrosserieversies, een toonaangevend laadvermogen en een schitterend design. En dankzij de functionaliteit van een mobiel kantoor kun je nog efficiënter werken.
 
ONTDEK DE VIVARO.
NIEUWE MOVANO.

De Opel Movano is de ster onder de bedrijfswagens. Met een indrukwekkende keuze uit varianten, laadvermogens en hoogtes voldoet hij aan elke transportbehoefte.

 

 

 
ONTDEK DE MOVANO.

ONTDEK ONZE ELEKTRISCHE BEDRIJFSWAGENS.

NIEUWE VIVARO-e.
De meest efficiënte en veelzijdige bedrijfswagen op de weg is nu ook volledig elektrisch!  Verkozen to International Van of the Year 2021. Met een rijbereik tot 330 km1, toonaangevende eigenschappen en een keuze uit laadvermogens. 
ONTDEK DE VIVARO-e
NIEUWE MOVANO-e
De Movano-e biedt voor elke transporttaak de perfecte oplossing, door de legendarische veelzijdigheid en capaciteit van de Opel Movano te combineren met geavanceerde assistentiesystemen, maximale productiviteit en lage gebruikskosten. 
ONTDEK DE MOVANO-e
DE NIEUWE COMBO-e

Dé volledig elektrische compacte bedrijfswagen. Til jouw onderneming naar een nieuw emissievrij niveau.

 

 
ONTDEK DE COMBO-e
NIEUWE ZAFIRA-e LIFE
De nieuwe 100% elektrische Zafira-e Life brengt de veelzijdige 'lounge op wielen' van Opel naar een ongekend hoog niveau. De meest stijlvolle, comfortabele én milieuvriendelijke manier om tot 7 personen te vervoeren.  
ONTDEK DE ZAFIRA-e LIFE

MEER ONTDEKKEN?