Overzicht
Nieuwe Vivaro
De nieuwe Opel Vivaro met flexibele laadruimte en geavanceerde technologie. Verkrijgbaar vanaf €17.999. 
ONTDEK MEER
Opel4Business
Met Opel4Business gaat u altijd met een goed gevoel op pad omdat u verzekerd bent van de allerbeste service voor uw bedrijfswagen.  
ONTDEK MEER
Nieuws en Acties
Lees hier het laatste nieuws over Opel Bedrijfswagens en ontdek welke acties er beschikbaar zijn. 
ONTDEK MEER
Accessoires
Ontdek Opels aanbod van originele onderdelen, banden, velgen en seizoensproducten voor uw bedrijfswagen. 
ONTDEK MEER

MOVANO.

MOVANO.

De Opel Movano is een ster in de wereld van bedrijfswagens. Voor deze krachtpatser is geen klus te groot! Met een ruime diversiteit aan hoogtes, lengtes, voor- en achterwielaandrijving en maximaal toelaatbaar totaalgewicht voldoet de Movano aan elke transportbehoefte.

VIVARO.

VIVARO.

De Vivaro is er volledig op gericht om dag in dag uit veel werk voor u te verzetten. Hij heeft niet alleen een comfortabele cabine en een ruime laadruimte, maar is ook bijzonder representatief en betrouwbaar.

COMBO.

COMBO.

De Opel Combo staat aan de top van zijn klasse en is voorzien van een hele reeks unieke kenmerken zodat hij op elke taak berekend is. Hij is betrouwbaar, veelzijdig, efficiënt en neemt moeiteloos ladingen tot bijna een ton mee. De Opel Combo is een werkkracht die veel zal opleveren voor uw bedrijf.

OP- EN OMBOUW.

OP-EN OMBOUW.

Sinds jaar en dag werkt Opel Bedrijfswagens nauw samen met verschillende ombouwspecialisten om aan de groeiende vraag naar maatwerk te kunnen voldoen. Ontdek welke op- en ombouwmogelijkheden beschikbaar zijn voor de Opel Bedrijfswagen van uw keuze.