Skip To Content
Overzicht

Opel bedrijfswagens, op maat voor jouw bedrijf

Pakketten, bouwmateriaal, werkploegen, kwetsbare lading? In het brede aanbod van Opel bedrijfswagens vind je precies wat je nodig hebt. Van gesloten bestel, dubbele cabine en combi tot chassis cabine, speciale uitvoeringen af-fabriek of maatwerk door onze gespecialiseerde partners

Ontdek onze bedrijfswagens met zuinige verbrandingsmotoren

Combo
De Opel Combo is een betrouwbare, veelzijdige partner voor jouw bedrijf, met tot 3,9 m3 laadruimte, een laadvermogen tot 1.000 kg en de keuze uit twee lengtes en twee dakhoogtes. 
Ontdek de Combo
Vivaro
De Opel Vivaro staat op alle fronten maximaal klaar voor jouw bedrijf. Met onovertroffen veelzijdigheid, 4 carrosserieversies, een toonaangevend laadvermogen en een schitterend design. Dankzij de functionaliteit van een mobiel kantoor kun je nog efficiënter werken.
 
Ontdek de Vivaro
Movano
De Opel Movano is de ster onder de bedrijfswagens. Met een indrukwekkende keuze uit varianten, laadvermogens en hoogtes voldoet hij aan elke transportbehoefte. 
Ontdek de Movano

Ontdek onze elektrische bedrijfswagens

Combo Electric

Dé volledig elektrische compacte bedrijfswagen. Til jouw onderneming naar een nieuw emissievrij niveau.

 
Ontdek de Combo Electric
Vivaro Electric
De meest efficiënte en veelzijdige bedrijfswagen op de weg is nu ook volledig elektrisch!  Verkozen to International Van of the Year 2021. Met een rijbereik tot 330 km1, toonaangevende eigenschappen en een keuze uit laadvermogens. 
Ontdek de Vivaro Electric
Movano Electric
De Movano-e biedt voor elke transporttaak de perfecte oplossing, door de legendarische veelzijdigheid en capaciteit van de Opel Movano te combineren met geavanceerde assistentiesystemen, maximale productiviteit en lage gebruikskosten. 
Ontdek de Movano Electric
Kargo Electric
Het is tijd voor iets heel anders. De Rocks Electric Kargo is een ongekende en innovatieve oplossing voor de klus van morgen. Dit uiterst wendbare, goedkope en compacte transportmiddel heeft een ‘go-anywhere, do-anything’-houding en is perfect voor iedere bedrijf of zelfstandige.  
Ontdek de Rocks Electric Kargo

Meer ontdekken?

Conversies
Ook voor maatwerk ben je bij Opel aan het juiste adres, dankzij een groot aanbod van gecertificeerde conversies af-fabriek én van onze gespecialiseerde partners.
 
Ontdek meer
Financiering en leasing
Of je nu één bedrijfswagen wilt financieren of leasen, of een heel wagenpark, de Opel bedrijfswagendealer helpt je verder met maatwerk voor aantrekkelijke tarieven.
 
Ontdek meer
Service
Jouw Opel bedrijfswagendealer kan je deskundig informeren over garanties, onderhoud, verzekeringen en technische gegevens van jouw Opel bedrijfswagen. 
 
Ontdek meer
Accessoires
Ontdek Opel's grote aanbod van originele onderdelen, accessoires, velgen en seizoensproducten.
 
Ontdek meer