Skip To Content
Elektrische modellen

Elektrische modellen van Opel

Kies hieronder jouw model en maak met Opel de stap naar elektrisch rijden.

Elektrische personenwagens

Corsa Electric
Als sportieve stadsauto onder de elektrische auto's maakt de Corsa Electric indruk met een krachtige maar stille elektromotor en een indrukwekkende actieradius. Het maximale koppel is vrijwel direct beschikbaar bij het accelereren vanuit stilstand en garandeert puur rijplezier - niet in de laatste plaats vanwege de uitstekende wegligging. Qua exterieurdesign valt de Corsa Electric op met een opvallende achterkant en aantrekkelijke zijlijnen. Het opladen van de batterij is ongecompliceerd en snel. Het interieur, dat genereus is voor een stadsauto auto, wordt gekenmerkt door zijn nauwkeurige afwerking, hoogwaardige details en hoogwaardige materialen.  
Ontdek de Corsa Electric
Mokka Electric
De Mokka Electric is ons eerste puur elektrische SUV-model. Met zijn heldere, expressieve design belichaamt de Mokka Electric het nieuwe gezicht van Opel - we noemen hem de Opel Vizor. Compact, snel en wendbaar, dit is een auto die zich zowel op de landweg als in de stad op zijn gemak voelt. Als verdere innovatie is de Mokka Electric uitgerust met de digitale Pure-Panel Cockpit - met duidelijke, beknopte bestuurdersinformatie die vrij is van de warboel van onnodige ontwerpelementen. Doordachte details, zoals een oplaadstation voor smartphones, behoren ook tot de standaarduitrusting. Verkrijgbaar met 16", 17" of 18" lichtmetalen velgen. 
Ontdek de Mokka Electric
Rocks-e

De nieuwe Opel Rocks Electric is onze 100% elektrische CityCar die staat voor Sustainable Urban Mobility (SUM). Het betekent emissievrije mobiliteit voor iedereen vanaf 16 jaar. Gebruik het om naar school, naar training of naar de winkels te gaan. Zijn extreem compacte afmetingen en een draaicirkel van slechts 7,2 meter maken parkeren een fluitje van een cent. Alleen of met z'n tweeën? Jij hebt de controle.

 

 

 
Ontdek de Rocks Electric
Combo Life Electric
De Combo Life Electric biedt ruimte en comfort voor maximaal zeven personen. Verkrijgbaar met 5 of 7 zitplaatsen en schuifdeuren aan één of beide zijden, biedt maximale flexibiliteit. Zo kunnen de twee verschuifbare stoelen op de derde rij worden verwijderd en kan de laadruimte moeiteloos worden vergroot. Om extra lange voorwerpen te vervoeren, kunnen de voorpassagiersstoel en de achterbank met slechts één polsbeweging worden neergeklapt en in de vloer worden neergelaten. Innovatieve rijhulpsystemen zorgen voor veiligheid. En een moderne elektrische aandrijving met een actieradius tot 280 km op slechts één lading brengt de bestuurder en passagiers emissievrij naar hun bestemming. 
Ontdek de Combo Life Electric
Zafira Life Electric
Ideaal voor zowel gezinnen als bedrijven, de Zafira Life Electric combineert comfort en luxe met maximale flexibiliteit. Verkrijgbaar in 3 maten (S, M, L) en optioneel met aanhangerkoppeling. De Zafira Life Electric is een emissievrij voertuig met grote capaciteit dat comfortabele zitplaatsen biedt voor maximaal 9 personen.  Kies tussen twee lithium-ionbatterijen om de elektrische aandrijflijn van stroom te voorzien - de grotere geeft je de mogelijkheid om langere ritten te maken. Dankzij de geringe doorrijhoogte past de Zafira Life Electric in elke ondergrondse parkeergarage en is hij niet alleen een goede keuze als gezinsbusje, maar ook als hotelshuttle. Het interieur kan flexibel worden uitgerust met stoelen die in rijen zijn gerangschikt of als individuele standaard lederen stoelen die tegenover elkaar zijn geplaatst en inclusief een tafel. De stoelen zijn eenvoudig en flexibel te verplaatsen op aluminium rails en zijn deels opklapbaar om meer beenruimte te creëren. 
Ontdek de Zafira Life Electric

Elektrische bedrijfswagens

Combo Electric
De Combo Electric is een compacte, volledig elektrische bedrijfswagen met een maximaal laadvermogen van 4,4 m3. Het beschikt ook over een FlexCargo®-scheidingswand met doorlaadfunctie die elk bedrijf echt vooruit kan helpen. Dankzij de emissievrije elektromotor met stille aandrijving maakt hij onbeperkte toegang tot binnenstedelijke gebieden en milieuzones mogelijk. Met de nieuwe Combo Electric ben je niet alleen vrij van CO2-beperkingen en milieubelastingen, maar profiteer je ook van lage onderhouds- en bedrijfskosten.
  
Ontdek de Combo Electric
Vivaro Electric
De Vivaro Electric biedt premium comfort en maximale flexibiliteit. Met uitstekende betrouwbaarheid, optimale gebruikswaarde en lage bedrijfskosten is deze puur elektrische bedrijfswagen de perfecte partner voor jouw bedrijf. De Vivaro Electric is verkrijgbaar in 3 voertuiglengtes (S, M, L) en in 3 varianten: de praktische Vivaro Electric Cargo met 2 of 3 voorstoelen, gescheiden van de grote laadruimte door een metalen studieschot; de comfortabele Vivaro Electric Dubbele Cabine met 2 rijen stoelen gescheiden van de toch royale laadruimte door een tussenschot; en als de individueel aanpasbare Vivaro Electric FlexSpace Dubbele Cabine met flexibel tussenschot en een extra neerklapbare achterbank. 
Ontdek de Vivaro Electric
Movano Electric
De Opel Movano Electric is gebouwd om de productiviteit te maximaliseren en de bedrijfskosten te verlagen. Het is een perfecte, emissievrije bedrijfswagen die elke transporttaak aankan dankzij zijn uitstekende laadfunctionaliteit en geavanceerde rijfuncties. Bovendien bevrijdt de elektrische aandrijflijn je van de druk van fluctuerende brandstofprijzen, terwijl je tegelijkertijd kunt profiteren van subsidies en stimulansen van de lokale overheid. Nul-emissie betekent dat jouw bedrijf toegang heeft tot beperkte stedelijke gebieden zonder lokale vervuiling en lawaai te veroorzaken. Als je je zorgen maakte over het bereik, wees maar niet bang, de Movano Electric is goed voor maximaal 220 km (WLTP). En opladen gaat snel en eenvoudig. 
Ontdek de Movano Electric
Heel Holland Elektrisch
Samen met jou gaan we er graag voor: Heel Holland Elektrisch met Opel. Ga jij de uitdaging aan? Wij vertellen je alles wat je moet weten over elektrisch rijden. 
Ontdek meer
e-Brochure
We hebben een zeer uitgebreid informatiepakket voor jou samengesteld. Zo kun je je rustig inlezen in alle details om vervolgens vol vertrouwen in een elektrische Opel te stappen. Download dit pakket gratis en geheel vrijblijvend. 
Download e-Brochure
Zoek je verkooppunt
Vind een Opel verkooppunt bij jou in de buurt. 
Zoek een verkooppunt
Maak een proefrit
Laat je overtuigen in een uitgebreide proefrit in een van onze modellen. 
Maak een proefrit
Stel jouw nieuwe Opel samen
Stel jouw ideale Opel samen geheel naar wens samen in de configurator. 
Stel samen