Skip To Content
Elektrische modellen

Elektrische modellen van Opel

Kies hieronder jouw model en maak met Opel de stap naar elektrisch rijden.

Elektrische personenwagens

Corsa-e
Als sportieve stadsauto onder de elektrische auto's maakt de Corsa-e indruk met een krachtige maar stille elektromotor en een indrukwekkende actieradius. Het maximale koppel is vrijwel direct beschikbaar bij het accelereren vanuit stilstand en garandeert puur rijplezier - niet in de laatste plaats vanwege de uitstekende wegligging. Qua exterieurdesign valt de Corsa-e op met een opvallende achterkant en aantrekkelijke zijlijnen. Het opladen van de batterij is ongecompliceerd en snel. Het interieur, dat genereus is voor een stadsauto auto, wordt gekenmerkt door zijn nauwkeurige afwerking, hoogwaardige details en hoogwaardige materialen.  
Ontdek de Corsa-e
Mokka-e
De Mokka-e is ons eerste puur elektrische SUV-model. Met zijn heldere, expressieve design belichaamt de Mokka-e het nieuwe gezicht van Opel - we noemen hem de Opel Vizor. Compact, snel en wendbaar, dit is een auto die zich zowel op de landweg als in de stad op zijn gemak voelt. Als verdere innovatie is de Mokka-e uitgerust met de digitale Pure-Panel Cockpit - met duidelijke, beknopte bestuurdersinformatie die vrij is van de warboel van onnodige ontwerpelementen. Doordachte details, zoals een oplaadstation voor smartphones, behoren ook tot de standaarduitrusting. Verkrijgbaar met 16", 17" of 18" lichtmetalen velgen. 
Ontdek de Mokka-e
Rocks-e

De nieuwe Opel Rocks-e is onze 100% elektrische CityCar die staat voor Sustainable Urban Mobility (SUM). Het betekent emissievrije mobiliteit voor iedereen vanaf 16 jaar. Gebruik het om naar school, naar training of naar de winkels te gaan. Zijn extreem compacte afmetingen en een draaicirkel van slechts 7,2 meter maken parkeren een fluitje van een cent. Alleen of met z'n tweeën? Jij hebt de controle.

 

 

 
Ontdek de Rocks-e
Combo-e Life
De Combo-e Life biedt ruimte en comfort voor maximaal zeven personen. Verkrijgbaar met 5 of 7 zitplaatsen en schuifdeuren aan één of beide zijden, biedt maximale flexibiliteit. Zo kunnen de twee verschuifbare stoelen op de derde rij worden verwijderd en kan de laadruimte moeiteloos worden vergroot. Om extra lange voorwerpen te vervoeren, kunnen de voorpassagiersstoel en de achterbank met slechts één polsbeweging worden neergeklapt en in de vloer worden neergelaten. Innovatieve rijhulpsystemen zorgen voor veiligheid. En een moderne elektrische aandrijving met een actieradius tot 280 km op slechts één lading brengt de bestuurder en passagiers emissievrij naar hun bestemming. 
Ontdek de Combo-e Life
Zafira-e Life
Ideaal voor zowel gezinnen als bedrijven, de Zafira-e Life combineert comfort en luxe met maximale flexibiliteit. Verkrijgbaar in 3 maten (S, M, L) en optioneel met aanhangerkoppeling. De Zafira-e Life is een emissievrij voertuig met grote capaciteit dat comfortabele zitplaatsen biedt voor maximaal 9 personen.  Kies tussen twee lithium-ionbatterijen om de elektrische aandrijflijn van stroom te voorzien - de grotere geeft je de mogelijkheid om langere ritten te maken. Dankzij de geringe doorrijhoogte past de Zafira-e Life in elke ondergrondse parkeergarage en is hij niet alleen een goede keuze als gezinsbusje, maar ook als hotelshuttle. Het interieur kan flexibel worden uitgerust met stoelen die in rijen zijn gerangschikt of als individuele standaard lederen stoelen die tegenover elkaar zijn geplaatst en inclusief een tafel. De stoelen zijn eenvoudig en flexibel te verplaatsen op aluminium rails en zijn deels opklapbaar om meer beenruimte te creëren. 
Ontdek de Zafira-e Life

Elektrische bedrijfswagens

Combo-e
De Combo-e is een compacte, volledig elektrische bedrijfswagen met een maximaal laadvermogen van 4,4 m3. Het beschikt ook over een FlexCargo®-scheidingswand met doorlaadfunctie die elk bedrijf echt vooruit kan helpen. Dankzij de emissievrije elektromotor met stille aandrijving maakt hij onbeperkte toegang tot binnenstedelijke gebieden en milieuzones mogelijk. Met de nieuwe Combo-e ben je niet alleen vrij van CO2-beperkingen en milieubelastingen, maar profiteer je ook van lage onderhouds- en bedrijfskosten.
  
Ontdek de Combo-e
Vivaro-e
De Vivaro-e biedt premium comfort en maximale flexibiliteit. Met uitstekende betrouwbaarheid, optimale gebruikswaarde en lage bedrijfskosten is deze puur elektrische bedrijfswagen de perfecte partner voor jouw bedrijf. De Vivaro-e is verkrijgbaar in 3 voertuiglengtes (S, M, L) en in 3 varianten: de praktische Vivaro-e Cargo met 2 of 3 voorstoelen, gescheiden van de grote laadruimte door een metalen studieschot; de comfortabele Vivaro-e Dubbele Cabine met 2 rijen stoelen gescheiden van de toch royale laadruimte door een tussenschot; en als de individueel aanpasbare Vivaro-e FlexSpace Dubbele Cabine met flexibel tussenschot en een extra neerklapbare achterbank. 
Ontdek de Vivaro-e
Movano-e
De Opel Movano-e is gebouwd om de productiviteit te maximaliseren en de bedrijfskosten te verlagen. Het is een perfecte, emissievrije bedrijfswagen die elke transporttaak aankan dankzij zijn uitstekende laadfunctionaliteit en geavanceerde rijfuncties. Bovendien bevrijdt de elektrische aandrijflijn je van de druk van fluctuerende brandstofprijzen, terwijl je tegelijkertijd kunt profiteren van subsidies en stimulansen van de lokale overheid. Nul-emissie betekent dat jouw bedrijf toegang heeft tot beperkte stedelijke gebieden zonder lokale vervuiling en lawaai te veroorzaken. Als je je zorgen maakte over het bereik, wees maar niet bang, de Movano-e is goed voor maximaal 220 km (WLTP). En opladen gaat snel en eenvoudig. 
Ontdek de Movano-e
Rocks-e Kargo
Het is tijd voor iets heel anders. De Rocks-e Kargo is een ongekende en innovatieve oplossing voor de klus van morgen. Dit uiterst wendbare, goedkope en compacte transportmiddel heeft een ‘go-anywhere, do-anything’-houding en is perfect voor iedere bedrijf of zelfstandige. Met 260 liter aan flexibel inzetbare laadruimte (tot bovenzijde modulaire laadruimte) en een laadvermogen tot 140 kg heeft de Rocks-e Kargo grote mogelijkheden en een kleine ‘footprint’. De laadruimte is van binnenuit of vanaf de straatkant te benaderen en is daarnaast multifunctioneel inzetbaar, geschikt voor levering van pakketten tot pizza. Perfect voor ‘last mile delivery’!  
  
Ontdek de Rocks-e Kargo
Heel Holland Elektrisch
Samen met jou gaan we er graag voor: Heel Holland Elektrisch met Opel. Ga jij de uitdaging aan? Wij vertellen je alles wat je moet weten over elektrisch rijden. 
Ontdek meer
e-Brochure
We hebben een zeer uitgebreid informatiepakket voor jou samengesteld. Zo kun je je rustig inlezen in alle details om vervolgens vol vertrouwen in een elektrische Opel te stappen. Download dit pakket gratis en geheel vrijblijvend. 
Download e-Brochure
Zoek je dealer
Vind een Opel dealer bij jou in de buurt. 
Dealer zoeken
Maak een proefrit
Laat je overtuigen in een uitgebreide proefrit in een van onze modellen. 
Maak een proefrit
Stel jouw nieuwe Opel samen
Stel jouw ideale Opel samen geheel naar wens samen in de configurator. 
Stel samen