Opel Zafira Tourer - Overview

DE OPEL ZAFIRA TOURER.

De grootste MPV in zijn klasse.

Met de Zafira Tourer hoeft u niet te kiezen tussen zitcomfort of een enorme bagageruimte, want dit wordt perfect gecombineerd dankzij het unieke Flex7®-zitsysteem. Met dit systeem kunt u het aantal zitplaatsen in een handomdraai aanpassen en alle stoelen afzonderlijk neerklappen of naar voren kantelen. De Zafira Tourer biedt ruimte voor 7 personen. Als u alle stoelen achterin plat neerklapt, ontstaat er 1.860 liter bagageruimte. Welke combinatie u ook nodig heeft, dankzij het eenvoudig te bedienen zitsysteem past u het interieur altijd in een handomdraai aan.

 

SUMMER SALE
De Summer Sale is gestart en dat betekent ongekend hoge kortingen op zeer aantrekkelijke voorraadmodellen, zoals op de Zafira Tourer BlitZ. Een speciale uitvoering met een ongekend luxe uitrusting voor een uiterst scherpe prijs. Ontdek het actuele aanbod.

Summer Sale Opel

Profiteer van ongekend hoge kortingen op onze voorraadmodellen.

Ontdek actuele voorraad

Vergroten

Stijlvolle ruimte

Wie zegt dat een gezinsauto alleen maar praktisch moet zijn? De Opel Zafira Tourer laat zien dat het héél anders kan. Met zijn elegante lijnen, schitterende chroomaccenten en een ruime aanbod van lichtmetalen velgen steelt hij overal de show. Voortaan reist uw gezin in stijl!


Vergroten

Creatief ruimtegebruik

De Opel Zafira Tourer biedt talloze mogelijkheden om het interieur aan te passen aan uw leven. Met slimme opbergmogelijkheden en een flexibel zitsysteem is vrijwel alles mogelijk.


Vergroten

Altijd een goed gevoel

Sommige auto’s geven u onmmiddellijk een goed gevoel. De Opel Zafira Tourer is daar een goed voorbeeld van. Hij omringt u met weldadig comfort, dat moeiteloos samengaat met praktische details die het dagelijks leven gemakkelijker maken. Zo biedt de Zafira Tourer in elk opzicht méér.


Vergroten

Technologie die u met zorg omringt

De geavanceerde passieve veiligheidssystemen van de Opel Zafira Tourer gaan samen met technologie die met u meedenkt en vooruitkijkt. De innovatieve systemen om de bestuurder te ondersteunen vormen een unicum in deze klasse.


Vergroten

Opwindende dynamiek

Of u nu licht of zwaar beladen bent, het onderstel van de Opel Zafira Tourer staat borg voor een uiterst trefzekere weggedrag, dankzij innovatieve ondersteltechnologie, gecombineerd met de motoren en versnellingsbakken die bij zijn dynamiek passen.


Vergroten

Krachtige prestaties

De Zafira Tourer bewijst dat een luxe uitvoering, goede prestaties en een positieve rijervaring tegelijkertijd ook milieubewust kunnen zijn. Ontdek het ruime aanbod motoren.


Voor wie meer wil
Voor wie meer wil

Meer informatie over de Zafira Tourer.