Speciaal aanbod voor Rijschoolhouders

Ontdek onze voordelen voor rijschoolhouders.

Als rijschoolhouder zoekt u een lesauto die betrouwbaar en scherp geprijsd is met de zekerheid dat u jaren kunt vertrouwen op uw nieuwe werkplek. En als u gemiddeld 65.000 kilometer per jaar achter het stuur doorbrengt, is comfort niet alleen een wens, maar ook een noodzaak. Wij vinden dan ook dat u geen afweging hoeft te maken tussen kosten en comfort.

 

Opel laat u geen compromissen sluiten en heeft daarom een aanbod dat geheel op u, de rijschoolhouder, is afgestemd:

Opel X-modellen

X-treem geschikt als lesauto!

Crossland X

De Opel Crossland X is met zijn veelzijdigheid uitermate geschikt als lesauto. Lease de Opel Crossland X voor €459 per maand.


Mokka X

Ook met de Mokka X kunt u veilig uw leerlingen ervaring op laten doen in het verkeer. U least de Opel Mokka X voor €549 per maand.


Grandland X

Ook met het nieuwste lid van de X-family kunt u veilig vele kilometers afleggen. U least de Grandland X al voor €589 per maand.


Tijdelijk speciale actie

Wegens succes verlengd!
Lease de Astra voor de prijs van een Corsa.

Wij bieden alle rijschoolhouders de meest comfortabele werkplek aan voor een scherpe prijs, want u least nu een nieuwe Opel Astra Online Edition voor de prijs van een Corsa. Zo houdt u de kosten beperkt, maar profiteert u wel van maximaal (rij)comfort! Wat mag u van uw nieuwe werkplek verwachten?

 

  • Ergonomische comfortstoelen
  • Geavanceerde toptechnologie
  • Uw persoonlijke assistent aan boord met OnStar, inclusief 4G Wi-Fi
  • Uitstekende connectiviteit
  • Compleet uitgerust, aangenaam interieur
  • Cruise control en parkeersensoren

 

U rijdt de Astra 5-deurs Online Edition met 136pk (100kW) incl. metallic lak en AGR-comfortstoelen met Full Operational Lease* nu vanaf €475,- in plaats van €549,- per maand. Daarnaast krijgt u ook nog eens 10% korting op de in-/en ombouw van dubbele bediening bij Peter Claassen én gratis Opel accessoires naar keuze t.w.v. €500,- incl. BTW.

*Full Operational Lease o.b.v. 48 maanden en 40.000 km per jaar voor een Opel Astra Online Edition 1.6 CDTI Start/Stop 6 versnellingen 136pk / (100kW) met metallic lak, inclusief:

  • Reparatie, onderhoud en banden bij uw Opel dealer
  • Houderschapsbelasting
  • Afschrijving en rente