Speciaal aanbod voor Rijschoolhouders

Ontdek onze voordelen voor rijschoolhouders.

Als rijschoolhouder zoekt u een lesauto die betrouwbaar en scherp geprijsd is met de zekerheid dat u jaren kunt vertrouwen op uw nieuwe werkplek. En als u gemiddeld 65.000 kilometer per jaar achter het stuur doorbrengt, is comfort niet alleen een wens, maar ook een noodzaak. Wij vinden dan ook dat u geen afweging hoeft te maken tussen kosten en comfort.

 

Opel laat u geen compromissen sluiten en heeft daarom een aanbod dat geheel op u, de rijschoolhouder, is afgestemd:

Opel X-modellen

X-treem geschikt als lesauto!

Crossland X

De Opel Crossland X is met zijn veelzijdigheid uitermate geschikt als lesauto. Lease de Opel Crossland X voor €459 per maand.


Mokka X

Ook met de Mokka X kunt u veilig uw leerlingen ervaring op laten doen in het verkeer. U least de Opel Mokka X voor €549 per maand.


Grandland X

Ook met het nieuwste lid van de X-family kunt u veilig vele kilometers afleggen. U least de Grandland X al voor €589 per maand.


Tijdelijk speciale actie

Lease de Astra voor de prijs van een Corsa

Wij bieden alle rijschoolhouders de meest comfortabele werkplek aan voor een scherpe prijs, want u least nu een nieuwe Opel Astra Online Edition voor de prijs van een Corsa. Zo houdt u de kosten beperkt, maar profiteert u wel van maximaal (rij)comfort! Wat mag u van uw nieuwe werkplek verwachten?

 

  • Ergonomische comfortstoelen
  • Geavanceerde toptechnologie
  • Uw persoonlijke assistent aan boord met OnStar, inclusief 4G Wi-Fi
  • Uitstekende connectiviteit
  • Compleet uitgerust, aangenaam interieur
  • Cruise control en parkeersensoren

 

U rijdt de Astra 5-deurs Online Edition met 136pk (100kW) incl. metallic lak en AGR-comfortstoelen met Full Operational Lease* nu vanaf €475,- in plaats van €549,- per maand. Daarnaast krijgt u ook nog eens 10% korting op de in-/en ombouw van dubbele bediening bij Peter Claassen én gratis Opel accessoires naar keuze t.w.v. €500,- incl. BTW.

*Full Operational Lease o.b.v. 48 maanden en 40.000 km per jaar voor een Opel Astra Online Edition 1.6 CDTI Start/Stop 6 versnellingen 136pk / (100kW) met metallic lak, inclusief:

  • Reparatie, onderhoud en banden bij uw Opel dealer
  • Houderschapsbelasting
  • Afschrijving en rente