Astra Modellen

OPEL ASTRA.

Kies jouw Astra model.

Nieuwe Astra 5-deurs.

ASTRA 5-DEURS
Maak kennis met het gedurfde design en de toonaangevende Duitse technologie van de nieuwe Opel Astra. Geniet elke dag van zijn opwindende rij-eigenschappen, zijn stijlvolle looks, zijn lage gebruikskosten en zijn hoge comfort. Een dynamische reeks efficiënte benzine- en dieselmotoren, gecombineerd met soepele versnellingsbakken en geavanceerde assistentiesystemen maken elke rit tot een belevenis. 
BEKIJK DETAILS
ASTRA 5-DEURS HYBRID
Klaar voor een volledig nieuwe rij-ervaring? Maak dan kennis met de gloednieuwe Opel Astra Hybrid. De eerste compacte plug-in hybride van Opel die helemaal ontwikkeld en geproduceerd is in Duitsland. Geniet van zijn atletische stijl en toonaangevende technologie. De nieuwe Opel Astra Hybrid stelt volkomen nieuwe normen en voert je binnen in een nieuw tijdperk van maximale mobiliteit met minimale uitstoot. 
BEKIJK DETAILS

Astra Sports Tourer.

ASTRA SPORTS TOURER
De Opel Astra Sports Tourer is efficiënter dan ooit, dankzij een nieuwe generatie motoren met een 21% lagere CO2-uitstoot en een baanbrekend laag brandstofverbruik. 
BEKIJK DETAILS STEL SAMEN

ONTDEK MEER.

ALTIJD HET BESTE ADVIES.

Of het nu gaat om een privé- of zakelijke aankoop, de nieuwe Opel Astra inspireert met eersteklas design en technologie. Stel hem naar wens samen. Wij zijn er om te helpen bij je aankoop. De experts in de showroom zullen je adviseren over alle aspecten van financiering, lease of service. Ben je op zoek naar een Occasions, originele accessoires, nieuwe banden of de handleiding van jouw Opel? Jouw Opel dealer helpt je graag op weg.