Grandland X Hybrid

Grandland X Hybrid

VANAF € 43.049 

De nieuwe efficiënte plug-in hybride Grandland X Hybrid en 4-wiel aangedreven Hybrid4 maken elke dag ongekend avontuurlijk, met een atletisch design, innovatieve technologie en slimme assistentiesystemen. 

Lease de nieuwe efficiënte plug-in hybride Grandland X Hybrid met Opel Private Lease tijdelijk vanaf € 529/MND en ontdek wat de stoere hybride SUV te bieden heeft.

Ontdek nieuwe efficiënte plug-in hybride Grandland X Hybrid met een gratis upgrade naar de luxe Business Executive uitvoering. Liever Leasen? Ontdek de nieuwe Grandland X Hybrid met Free2Move operational lease.

HEEL HOLLAND ELEKTRISCH.

Heel Holland Elektrisch nu met de de Opel Grandland X Hybrid. En volgend jaar kun je al uit 9 geëlektrificeerde Opel-modellen kiezen. Mét de belofte dat in 2024 van élk Opel-model een elektrische variant beschikbaar is. Of je nu zakelijk of privé rijdt, Opel maakt elektrisch rijden bereikbaar voor iedereen!
HET TOPPUNT VAN EFFICIËNTIE.
Door de combinatie van twee elektromotoren met een krachtige turbo-benzinemotor kunt u in de Grandland X Hybrid4 optimaal zuinig en milieubewust rijden. Wanneer u volledig elektrisch rijdt, heeft u een rijbereik van ca. 50 km, wat ruim voldoende is voor veel dagelijkse ritten. In deze modus is de CO2-uitstoot gereduceerd tot nul, omdat de verbrandingsmotor niet gebruikt wordt. En nog een groot voordeel: de kosten zijn uitzonderlijk laag, terwijl u aan dynamiek niets inlevert.
 
KEUZEVRIJHEID.

Dankzij zijn hybride technologie biedt de GrandlandX Hybrid4 u alle vrijheid om te rijden zoals u dat wilt. Met de keuze uit vier rijmodi profiteert u van de dynamiek en de kracht van een crossover én de zuinigheid van een elektrische auto. U kunt eenvoudig schakelen tussen de volgende rijmodi: 

 

  • Elektrisch
  • Hybride
  • Sport
  • 4-wielaandrijving
 
OPTIMAAL GEMAK.
Het opladen van de Grandland X Hybrid4 is eenvoudig. Net zoals een volledig elektrische auto kunt u hem opladen bij elk openbaar laadpunt, maar ook thuis aan een gewoon stopcontact of een speciale thuislader. Zo is het gemakkelijk om de elektromotor overal op te laden, zodat u zo zuinig mogelijk kunt rijden én uw CO2-uitstoot kunt beperken.
 
BEKIJK DE OPLAADTIJD
TOPPUNT VAN DYNAMIEK.
De Grandland X Hybrid4 combineert de kracht en avontuurlijke eigenschappen van een crossover met de efficiëntie en het milieubewuste karakter van een elektrische auto. Het stijlvolle design komt nog beter tot zijn recht met opties als een zwart dak en 19-inch bi-colour lichtmetalen velgen. De soepele 8-traps automaat is voorzien van elektronische schakeltechnologie die garant staat voor dynamisch en zuinig rijden. Het speciale lederen stuurwiel met schakelpeddels vergroot het gevoel van sportiviteit nog meer. Tot slot biedt het 8-inch kleuren touchscreen met navigatiesysteem en speciale Hybrid4-schermen dat u alle benodigde informatie binnen handbereik heeft. 
 
DE GRANDLAND X HYBRID

Maximale efficiëntie en flexibiliteit: de Grandland X is er nu ook als Hybrid met voorwielaandrijving. Voorzien van een soepele 8-traps automaat, een maximaal vermogen van 225 pk1 en een elektrisch rijbereik van 57 km1. Economisch rijplezier op zijn best!

 

 

BELANGRIJK: De actieradius van uw Grandland X Hybrid, zoals aangegeven op uw infotainementsysteem of in de myOpel-app is slechts een indicatie gebaseerd op uw voorgaande rijgedrag (zelfs als uw auto volledig opgeladen is). Als u rekening houdt met de bovenstaande factoren zult u merken dat de actieradius indicatie van uw Grandland X Hybrid hierop aangepast zal worden.

Brandstofverbruik gecombineerd 1.4-1.5 l/100 km; CO2-uitstoot gecombineerd 31-35 g/km, energieverbruik gecombineerd 15.6-16.1 kWh/100 km; zuiver elektrisch rijbereik (gecombineerd) 55 tot 57 kilometer (Afhankelijk van de aanwezige opties). De vermelde cijfers voor het brandstofverbruik, de CO2-emissies en het rijbereik zijn gemeten volgens de WLTP-procedure, die sinds 1 september 2018 wordt gebruikt om nieuwe voertuigen te homologeren. Deze WLTP-procedure vervangt de Europese rijcyclus (NEDC), de vorige testprocedure. Als gevolg van de realistischere testomstandigheden van de WLTP-cyclus zijn het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot in veel gevallen hoger dan wanneer ze volgens de NEDC worden gemeten. De cijfers voor het brandstofverbruik, de CO2-emissies en het rijbereik kunnen variëren afhankelijk van de werkelijke gebruiksomstandigheden en diverse factoren zoals de laadfrequentie, de rijstijl, de snelheid, de specifieke uitrusting, de opties, het formaat van de banden, de buitentemperatuur en verwarming, air- en voorconditioning in de auto. Informeer bij uw Opel dealer voor meer informatie.

 

ONTDEK HET ELEKTRISCHE RIJBEREIK VAN DE GRANDLAND X HYBRID.

WIJ ADVISEREN EN INSPIREREN JE GRAAG, ONLINE OF BIJ JE THUIS.

Je nieuwe auto wil je natuurlijk het liefst zien, voelen én ervaren. Gelukkig mogen we je weer ontvangen in onze showroom, ook zonder afspraak! Maar wil je liever nog niet langskomen? Ook op afstand blijven we je graag adviseren en inspireren als het om een nieuwe Opel gaat. Daarom zijn er tal van mogelijkheden om met Opel in contact te komen en je te adviseren op afstand of bij jou thuis. Maak snel een afspraak hoe en waar jij wilt.

EXTRA VOORRAADVOORDEEL


Direct in een nieuwe Opel rijden? Ga dan snel langs bij de Opel dealer voor extra voorraad voordeel! Tijdelijk ontvang je tot € 2.000 extra voordeel op je gloednieuwe Opel uit onze actuele voorraad. Maar wees er snel bij: de voorraad is aantrekkelijk geprijsd, maar ook in beperkte mate beschikbaar.

GRATIS BUSINESS ELEGANCE UPGRADE.

Voor liefhebbers van echte luxe bieden wij nu een gratis upgrade van de Business uitvoering van de Grandland X of Grandland X Hybrid naar de luxueuze Business Elegance uitvoering ter waarde van maar liefst € 2.500.

Deze luxe lijn is standaard voorzien van opties die het leven makkelijker maken.

AANBOD.

OPEL DIENSTEN VOOR ELEKTRISCH RIJDEN

Opel wil elektrisch rijden voor iedereen bereikbaar maken. Daarom bieden wij uitgebreide dienstverlening om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken.