Connectiviteit
Navigatie
Het navigatiesysteem van de nieuwe Opel Astra Sports Tourer Electric biedt toegang tot Live-navigatieservices met onder meer actuele informatie over files, flitsers en het weer.1 De routeaanwijzingen kunnen op het infotainmentscherm, het instrumentenpaneel en het Head-Up Display2 worden getoond, net wat je voorkeur heeft. Daarnaast biedt het systeem de mogelijkheid om locaties direct vanaf je smartphone naar het navigatiesysteem te sturen. En zodra je je auto hebt geparkeerd, vraag je via de myOpel-app snel de looproute naar je bestemming op. Het navigatiesysteem activeer je via het infotainmentscherm, de stuurwielbediening of de spraakassistent. Die laatste roep je op met de woorden "Hé, Opel'.

Meer informatie over alle Live-services en de activatie van deze diensten vind je in de brochure 'TomTom for Opel'
 

1 Connected Navigation Pack Plus is 36 maanden lang kosteloos te gebruiken. Na deze proefperiode is een abonnementsdienst vereist. De beschikbaarheid van connected services en de ondersteuning verschillen mogelijk per land en per model. Om het Connect Navigation Pack Plus te gebruiken is activatie via de OpelConnect Store of de myOpel-app vereist.

2 Optioneel

Draadloos opladen
In het interieur van de nieuwe Opel Astra Sports Tourer Electric zorgen innovatieve functies voor meer gemak, zoals de draadloze oplader1 waarmee je onderweg je smartphone oplaadt. 
1 Optioneel. Alleen werkzaam in combinatie met smartphones die de PMA- en Qi-standaard ondersteunen. Vraag uw Opel-vestiging om meer informatie.
Multimedia
Het nieuwe, volledige digitale Pure Panel® heeft een 10-inch instrumentenpaneel en een 10-inch centraal touchscreen waarmee je smartphone draadloos te gebruiken is in combinatie met Apple CarPlay™1 en Android Auto™1. De gebruikersinterface werkt intuïtief en kan volledig worden gepersonaliseerd met individuele gebruikersprofielen en bestuurdersherkenning. Het multimediasysteem beschikt daarnaast over functies als een AM/FM/DAB+-radiotuner en Bluetooth®-audiostreaming2 voor meeslepende luisterervaringen op weg naar je bestemming. 

1 Apple CarPlay™ is een geregistreerd handelsmerk van Apple Inc. geregistreerd in de Verenigde Staten en andere landen. Android Auto™ is een geregistreerd handelsmerk van Google Inc.

2 Compatibiliteit en bepaalde functies kunnen verschillen afhankelijk van het type apparaat en de versie van het besturingssysteem. Ga naar www.apple.com, of www.android.com, of neem contact op met de lokale Opel-vestiging.

3 Bluetooth® is een geregistreerd handelsmerk vanBluetooth SIG inc.

Opel Connect

Opel Connect biedt verschillende handige online diensten voor bijvoorbeeld hulpverlening in noodgevallen, beheer over je auto op afstand en connected navigatie.1

  • Zekerheid: eCall2 verzekert je bij een ongeval van snelle hulpverlening door automatisch een noodoproep te maken naar onze alarmcentrale. In het geval van pech neem je snel contact met ons hulp voor ondersteuning via de myOpel-app. Daarnaast krijg je vanuit de app ook inzicht over voertuiginformatie, zoals de kilometerstand en de vervaldatum voor de eerstvolgende onderhoudsbeurt.
  • Gemak: met de e-Remote Control3 controleer je snel het batterijniveau, beheer je je laadbeurten en is het mogelijk om het interieur voor vertrek voor te verwarmen of te koelen vanuit de myOpel-app.
  • Rijd slimmer: reis ontspannen dankzij het Connected Navigation Pack Plus4 en de Trip and Drive Management-service.
 

1 De beschikbaarheid en ondersteuning van deze service verschilt mogelijk per land en model. Voor sommige diensten is een abonnement/betaling vereist. In sommige gevallen is bovendien de dekking van een mobiel datanetwerk vereist.

2 Om eCall en Nood- en Pechoproepen te gebruiken, dient u akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden voor toestemming voor voertuiglokalisatie tijdens het bestelproces van het voertuig. De dienstverlening is afhankelijk van de dekking en beschikbaarheid van een mobiel netwerk. De pechhulp (Opel Mobil Service) is het eerste jaar na activatie gratis, daarna tegen betaling. Meer informatie over Opel Connect. De respectievelijke algemene voorwaarden zijn van toepassing.

3 Voor Astra Plug-In Hybrid 

4 Het Connected Navigation Pack Plus is gratis inbegrepen voor een proefperiode van 36 maanden. Daarna is de dienst beschikbaar tegen meerprijs.