Skip To Content
Connected Services

Maak jouw dagelijkse rit nog comfortabeler

Met de services Van Opel connect

Opel biedt een breed scala aan Connected Services. Deze innovatieve diensten, van onder andere TomTom Services, zijn volledig in de auto geïntegreerd en zorgen dat jouw dagelijkse rit nog aangenamer en veiliger wordt.

Je kan in de myOpel app of online Connect Store achterhalen of jouw Opel geschikt is voor Connected Services. Na het inloggen (of registreren) en het invoeren van het chassisnummer van jouw Opel, zie je welke services beschikbaar zijn. Je kunt ze hier ook direct activeren. Voor vragen of hulp bij het activeren, kan je ook contact opnemen met de Opel vestiging.


Wat kan ik van Opel connect verwachten

 

 • Voertuigstatus en informatie
  Met deze gratis service geeft jouw Opel automatisch aan wanneer een onderhoudsbeurt of werkzaamheden nodig zijn.
 
 • Veiligheidswaarschuwingen
  Deze service zorgt dat je onderweg, conform de geldende regels van het land, wordt gewaarschuwd voor radarcontroles, flitspalen en voor zones waar veel ongevallen plaatsvinden.
 
 • Live navigatie*
  Met deze service blijf je op de hoogte van real-time verkeersupdates, weersverwachting, beschikbare parkeerplaatsen met tarieven, tankstations incl. brandstofprijzen, beschikbare laadpalen en POI’s.
 
 • E-remote control
  Biedt veel gemak aan eigenaren van een elektrische Opel. Met deze gratis service kan je via jouw smartphone de actieradius en laadstatus checken, op afstand het laden programmeren en het interieur van jouw auto voorverwarmen of koelen. 
 

*Deze service is voor de duur van 3 jaar ingrepen bij aanschaf van een nieuwe Opel. Ook beschikbaar als Live Navigatie Plus-pakket waarmee de services Live Navigatie en Veiligheidswaarschuwingen al zijn gecombineerd.

 

Altijd verbonden

Met de myOpel app ben je altijd verbonden met jouw auto. De app biedt je veel gemak en direct inzicht in belangrijke voertuiggegevens. Ontdek alle voordelen:

 

myOpel app

Aanvullende diensten elektrische modellen

Rijstatistieken en brandstofverbruik checken

De actieradius en laadstatus checken

Jouw geparkeerde Opel gemakkelijk terugvinden

Het laden programmeren en controleren

 

Direct contact met jouw Opel-vestiging of Opel Pechhulp

Op afstand het interieur van jouw auto verwarmen of koelen

Handleiding en video’s met uitleg over belangrijke functies raadplegen

 

Route vooraf plannen en naar de navigatie sturen

 


Je vindt de gratis myOpel app in de App Store of Google Play Store.

 

Wist je dat...

 • Opel Service het belangrijk vindt dat je een keuze hebt als het om vervangingsonderdelen gaat?
 
 • We een breed assortiment onderdelen aanbieden, passend bij ieders budget en wensen?
 
 • Je met originele Opel onderdelen profiteert van authenticiteit, gemoedsrust en originele kwaliteit? Lees verder
 
 • Eurorepar multi-merk onderdelen een aantrekkelijk alternatief zijn voor de iets oudere auto en 2 jaar garantie bieden op zowel het onderdeel als de arbeid? Lees verder
 
 • We ook duurzame, gerecyclede Circulaire Economy onderdelen aanbieden die tot wel 50% goedkoper zijn en de impact op het milieu beperken? Lees verder

 

Moeilijk kiezen? Onze experts staan voor je klaar om je te voorzien van advies. Zo weet je zeker dat je onderdelen kiest die het aansluiten bij jouw wensen, budget en rijgedrag.

OPEL SERVICE HOUDT JE MOBIEL

Wanneer de accu aan vervanging toe is, is van meerdere factoren afhankelijk. Dat de accu een keer aan vervanging toe is, is zeker. De accu kan geleidelijk aan slechter worden maar er ook van de een op de andere dag mee stoppen. Voorkom problemen en laat jouw accu tussentijds vrijblijvend doormeten bij de Opel Erkend Reparateur.

Mocht jouw accu toe zijn aan vervanging, dan kan deze worden vervangen door een krachtige, nieuwe accu tegen een scherp all-in tarief.