Connectiviteit
Infotainment
Tijdens het werk en onderweg naar huis geniet je in de Opel Combo van baanbrekend infotainment! Het geavanceerde multimediasysteem1 biedt AM/FM- en DAB-radio, een handsfree belfunctie en is compatibel met draadloos Apple CarPlay™3 en Android Auto™3, zodat je jouw favoriete smartphone-applicaties kan gebruiken op het 10-inch touchscreen. Het optionele navigatiesysteem leidt je comfortabel en op zo snel mogelijk naar bestemming. Met het Connect Plus-pakket(2) heb je bovendien de beschikking over TomTom Traffic met realtime updates over weer, verkeer en parkeren, terwijl je met de over-the-air-functionaliteit altijd beschikt over de meest recente kaartupdates. Bovendien reageert je Combo op spraakcommando's via de "Hey Opel"-spraakherkenning. 

Met draadloos Apple CarPlay™ en Android Auto™ hebben gebruikers tijdens het rijden gemakkelijk toegang tot handige apps en smartphonefuncties:
 

  • Gebruik de telefoon als navigatiesysteem via Maps
  • Stream je favoriete afspeellijsten via Spotify
  • Verstuur berichten via WhatsApp en Skype

 

De functies zijn eenvoudig toegankelijk via spraakbediening, zodat je je handen aan het stuur en je ogen op de weg kan houden. 

 

1Optioneel

2 Connect PLUS Pack omvat Live Navigatie, Remote Control en voor elektrische voertuigen: E-Remote Control en Free2Move eSolutions.

3 Compatibiliteit en bepaalde functionaliteiten kunnen verschillen afhnakelijk van het type apparaat en de versie van het besturingssysteem.

4 Apple CarPlay™(4) is een handelsmerk van Apple Inc. geregistreerd in de VS en andere landen. Android Auto™ is een handelsmerk van Google Inc.

Draadloos opladen

Geen kabels meer nodig: de nieuwe Combo is optioneel voorzien van een draadloze oplader1 om je smartphone op te laden.

 

Optioneel

 
OpelConnect services

Slimme technologische systemen en gerelateerde diensten1 die connectiviteit en moderne innovaties bieden om je onderweg veilig te houden en efficiënter te laten reizen.

Connect ONE packNoodoproep, pechhulpoproep, Vehicle Status & Information, Games

Connect PLUS packe-Remote Control, eSolutions, Remote Control, Live Navigatie/Connectie Navigatie-pakket Plus incl. Trip Planner.

Additional Connected Services: Apple CarPlay(TM), Android Auto(TM), Trip & Drive Management en de connected services van Free2Move, waaronder Mobility Solutions en Connected Fleet Services.

 

Meer informatie op de Smart Service Opel Connect-pagina.