Overzicht

OPEL BEDRIJFSWAGENS, OP MAAT VOOR UW BEDRIJF.

Pakketten, bouwmateriaal, werkploegen, kwetsbare lading? In het brede aanbod van Opel bedrijfswagens vindt u precies wat u nodig hebt. Van Gesloten Bestel, Dubbele Cabine en Combi tot Chassis Cabine, speciale uitvoeringen af-fabriek of maatwerk door onze gespecialiseerde partners.

BEDRIJFSWAGEN ACTIEMAAND

Bij Opel leven we mee met ondernemers. In goede en in slechte tijden. Daarom bieden wij extra veel zekerheid als je blijft denken in oplossingen en wilt investeren. Juist nu! Want koop je in maart een nieuwe Opel Combo, Vivaro of Movano, dan geven wij: 

  • 5 jaar garantie
  • 5 jaar gratis onderhoud
  • 5 jaar 0% rente bij een financiering. 

 

Daarnaast betaal je de eerste drie maanden geen aflossing. Direct rijden? Kies dan een Opel bedrijfswagen uit voorraad. Zo rijd je nog sneller weg in jouw spiksplinternieuwe bus. En er is genoeg keuze. Opel heeft voor iedere klus, de ideale bus. 

ONTDEK ONZE BEDRIJFSWAGENS MET ZUINIGE VERBRANDINGSMOTOR.

COMBO.

De Opel Combo is een betrouwbare, veelzijdige partner voor uw bedrijf, met tot 3,9 m3 laadruimte, een laadvermogen tot 1.000 kg en de keuze uit twee lengtes en twee dakhoogtes.

 

 

 
ONTDEK DE COMBO.
VIVARO.
De Opel Vivaro staat op alle fronten maximaal klaar voor uw bedrijf. Met onovertroffen veelzijdigheid, 4 carrosserieversies, een toonaangevend laadvermogen en een schitterend design. En dankzij de functionaliteit van een mobiel kantoor kunt u nog efficiënter werken.
 
ONTDEK DE VIVARO.
MOVANO.

De Opel Movano is de ster onder de bedrijfswagens. Met een indrukwekkende keuze uit varianten, laadvermogens en hoogtes voldoet hij aan elke transportbehoefte.

 

 

 
ONTDEK DE MOVANO.

ONTDEK ONZE ELEKTRISCHE BEDRIJFSWAGENS.

NIEUWE VIVARO-e.
De meest efficiënte en veelzijdige bedrijfswagen op de weg is nu ook volledig elektrisch!  Verkozen to International Van of the Year 2021. Met een rijbereik tot 330 km1, toonaangevende eigenschappen en een keuze uit laadvermogens. 
ONTDEK DE VIVARO-e
NIEUWE ZAFIRA-e LIFE
De nieuwe 100% elektrische Zafira-e Life brengt de veelzijdige 'lounge op wielen' van Opel naar een ongekend hoog niveau. De meest stijlvolle, comfortabele én milieuvriendelijke manier om tot 7 personen te vervoeren.  
ONTDEK DE ZAFIRA-e LIFE
DE NIEUWE COMBO-e

Dé volledig elektrische compacte bedrijfswagen. Til jouw onderneming naar een nieuw emissievrij niveau.

 

 
ONTDEK DE COMBO-e

MEER ONTDEKKEN?