Overzicht

OPEL BEDRIJFSWAGENS, OP MAAT VOOR UW BEDRIJF.

Pakketten, bouwmateriaal, werkploegen, kwetsbare lading? In het brede aanbod van Opel bedrijfswagens vindt u precies wat u nodig hebt. Van Gesloten Bestel, Dubbele Cabine en Combi tot Chassis Cabine, speciale uitvoeringen af-fabriek of maatwerk door onze gespecialiseerde partners.

MOVANO.
De Opel Movano is de ster onder de bedrijfswagens. Met een indrukwekkende keuze uit varianten, laadvermogens en hoogtes voldoet hij aan elke transportbehoefte.
 
ONTDEK DE MOVANO.
VIVARO.
De Opel Vivaro staat op alle fronten maximaal klaar voor uw bedrijf. Met onovertroffen veelzijdigheid, 4 carrosserieversies, een toonaangevend laadvermogen en een schitterend design. En dankzij de functionaliteit van een mobiel kantoor kunt u nog efficiënter werken.
 
ONTDEK DE VIVARO. ONTDEK DE ELEKTRISCHE VIVARO-E.
COMBO.
De Opel Combo is een betrouwbare, veelzijdige partner voor uw bedrijf, met tot 3,9 m3 laadruimte, een laadvermogen tot 1.000 kg en de keuze uit twee lengtes en twee dakhoogtes.
 
ONTDEK DE COMBO.
NIEUWE VIVARO-e.

De meest efficiënte en veelzijdige bedrijfswagen op de weg is nu ook volledig elektrisch! Met een rijbereik tot 330 km1, toonaangevende eigenschappen en een keuze uit laadvermogens.

 

1 Het rijbereik is berekend volgens de WLTP-testcyclus (R (EU) 715/2007 en R (EU) 2017/1151). Voorlopige cijfers, onder voorbehoud van de typegoedkeuring en de EU-conformiteitsverklaring, die nog in behandeling zijn. Het rijbereik in de praktijk kan anders zijn en is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de persoonlijke rijstijl, route-eigenschappen, buitentemperatuur, gebruik van de verwarming en airconditioning. 

 
ONTDEK DE VIVARO-e
NIEUWE ZAFIRA-e LIFE
De nieuwe 100% elektrische Zafira-e Life brengt de veelzijdige 'lounge op wielen' van Opel naar een ongekend hoog niveau. De meest stijlvolle, comfortabele én milieuvriendelijke manier om tot 7 personen te vervoeren.  
ONTDEK DE ZAFIRA-e LIFE

MEER ONTDEKKEN?