Agila BlitZ.

Met zijn trendy ontwerp steelt de Opel Agila overal de show. De Agila kent een bijzonder zuinig brandstofgebruik en biedt tegelijkertijd comfortabel plaats aan vijf personen én hun bagage. De afwerking is standaard van een zeer hoog niveau en is te vergelijken met auto's uit een hogere prijsklasse. Bovendien heeft de Agila een hoge zitpositie met veel zicht rondom en de beste instap in zijn klasse.

De Agila is nu verkrijgbaar in een nieuwe, spectaculaire variant: De Agila BlitZ! De BlitZ doet zijn naam eer aan met een zeer rijke standaarduitrusting tegen een verrassend scherpe prijs. Met dit exclusieve aanbod onderscheidt de Agila BlitZ zich direct van zijn concurrenten en wordt een nieuwe standaard gezet in deze klasse.

Profiteer nu 5 jaar lang van 0% rente! Zo stapt u voordelig in een nieuwe Opel Agila boordevol extra’s voor een vast maandbedrag zonder rente, 5 jaar lang!Lees hier verder.

En op een select aantal Agila modellen uit voorraad profiteert u bovendien van extra voorraadkortingOntdek hier de actuele Agila voorraad.

Ruim, leuk en praktisch. Zomaar drie woorden die de Opel Agila omschrijven. De Opel Agila is zuinig en comfortabel. Maar liefst vijf personen en hun bagage worden met groots gemak naar hun bestemming gebracht. Bent u al overtuigd? Reserveer alvast een proefrit en ervaar de Opel Agila! Wij helpen u graag met het maken van uw keuze.

OPEL AGILA BLITZ
Een nieuwe standaard in het A-segment is gezet met de Opel Agila BlitZ. Dit resulteert in een rijke uitrusting voor een zeer scherpe prijs. De BlitZ bevat namelijk standaard onder andere:

  • Airbags aan bestuurders-, passagierszijde en zijairbags
  • Boordcomputer
  • Airconditioning
  • Mistlampen vóór
  • In hoogte verstelbare bestuurders- en passagiersstoel
  • Lederen stuurwiel
  • 15"lichtmetalen velgen

Tel hier onze Duitse kwaliteit & zekerheid bij op en wederom tovert de Agila BlitZ een glimlach op uw gezicht.

OPEL AGILA ACTIES
Bekijk direct onze voorraad waar u nu profiteert van extra voorraadkorting. Ook bieden wij u 5 jaar lang rijden met 0% rente! Ga extra voordelig op pad met onze rijk uitgeruste Agila. Meer weten over het rentevrij rijden? Onze verkoopspecialisten staan altijd voor u klaar.