Overzicht

Nieuwe Astra

Vanaf € 26.699 

A new Blitz is born.

Het is tijd om te breken met het alledaagse. Maak kennis met het gedurfde design en de toonaangevende Duitse technologie van de nieuwe Opel Astra. Geniet elke dag van zijn opwindende rij-eigenschappen, zijn stijlvolle looks, zijn lage gebruikskosten en zijn hoge comfort. Een dynamische reeks efficiënte benzine- en dieselmotoren, gecombineerd met soepele versnellingsbakken en geavanceerde assistentiesystemen maken elke rit tot een belevenis.

PERSONALISEER JE ASTRA.

Beelden en kleur benamingen in de visualizer kunnen afwijken van het uiteindelijke product. De kleuren Kristall Silver en Vulkan Grey zijn verkrijgbaar vanaf het tweede kwartaal van 2022.

DE NIEUWE ASTRA NODIGT JE UIT.

HIGHLIGHTS.

STAP IN DE TOEKOMST

Zodra je de deur opent, valt op hoe innovatief de Astra is. Het interieur schept een ongekend gevoel van rust en ruimte. Het volledig digitale, vernieuwde Pure Panel® geeft de bestuurder een ongeëvenaarde rij-ervaring, die nog versterkt wordt door de geavanceerde assistentiesystemen. Dit is de manier waarop je altijd al had willen rijden!

KLAAR OM OP TE VALLEN?

Met zijn pure, gedurfde design en de innovatieve Opel Vizor® blijft de nieuwe Astra nergens onopgemerkt. Elegant en tegelijk gespierd en ongekend zelfbewust: dit is veel meer dan een praktische auto om je van A naar B te brengen. Het is de auto waarvan je altijd gedroomd hebt: de nieuwe Astra.

TECHNIEK OM VERLIEFD OP TE WORDEN

De nieuwe Opel Astra
Als je Duitse techniek optelt bij een gedurfd design is het resultaat puur rijplezier! De nieuwe Opel Astra rijdt tegelijk evenwichtig en dynamisch. Het DNA van Opel staat garant voor een onovertroffen weggedrag, met ook bij hoge snelheid een grote stabiliteit, een hoog veiligheidsniveau en sportieve prestaties.

LIEVER HYBRIDE RIJDEN?

Ontdek het beste van twee werelden, zonder compromissen, met de nieuwe Astra Hybrid.

WIL JE NOG MEER ONTDEKKEN?

DE EIGENSCHAPPEN VAN DE ASTRA
Ontdek alle eigenschappen van de nieuwe Astra. 
ONTDEK MEER
OPEL PRIVATE LEASE
Rijd jouw droomauto voor een vast laat maandtarief. 
ONTDEK MEER
MEER UITRUSTING
Originele onderdelen en accessoires voor je Astra. 
ONTDEK MEER