Opel4Business.Heel veel extra's zijn bij ons standaard.

U bent op zoek naar een nieuwe zakelijke auto of bedrijfswagen? In het uitgebreide modellenaanbod van Opel vindt u ongetwijfeld het model dat precies aansluit bij uw wensen. Maar Opel biedt meer! Om tegemoet te komen aan de behoeften van zakelijke- en bedrijfswagen rijders, heeft Opel het nieuwe Opel4Business programma ontwikkeld.

Het Opel4Business programma biedt een uitgebreid service-aanbod, waardoor u op ieder moment verzekerd bent van de allerbeste service voor uw Opel.

De voordelen van dit uitgebreide serviceprogramma zijn in tien punten samen te vatten. Hieronder leest u direct de voordelen van Opel4Business voor zakelijke rijders en Opel4Business voor bedrijfswagen rijders.

 

Opel4Business maakt het u zo gemakkelijk mogelijk bij het uitkiezen van uw auto én bij de service waaraan u daarna behoefte heeft. De voordelen van dit uitgebreide serviceprogramma zijn in tien punten samen te vatten, waarop u overal en altijd kunt rekenen:

Centrale helpdesk Bandenservice
Voorkeursbehandeling
Ruitenserivce
Opel Assistance Plus Kwaliteit van Opel
Haal- en breng service Vervangend vervoer
Flexibele openingstijden Gratis wifi

 

Klik hier om de volledige brochure te downloaden.

Opel4Business Bedrijfswagens maakt het u zo gemakkelijk mogelijk bij het uitkiezen van uw bedrijfswagen én bij de service waaraan u daarna behoefte heeft. De voordelen van dit uitgebreide serviceprogramma zijn in tien punten samen te vatten, waarop u overal en altijd kunt rekenen:

Centrale helpdesk Totaalservice
Voorrang voor Opel
Bedrijfswagens
Opel Assistance Plus
Haal- en breng service
Bandenservice
Vervangend vervoer
voor bedrijfwagens
Ruitreparatie of -vervanging 
Flexibele openingstijden
Kwaliteit van Opel

 

Klik hier om de volledige brochure te downloaden.

Ontdek hier het complete aanbod Opel Bedrijfswagens.