Over Opel & Feyenoord.

De passie waarmee Opel zijn auto's ontwikkelt, is vergelijkbaar met de passie van Het Legioen voor Feyenoord. Mede daarom past Opel zo goed bij Feyenoord.

Het Feyenoord-gevoel kenmerkt zich door de enorme liefde en loyaliteit van zijn supporters. Opel wil voor iedereen die Feyenoord een warm hart toedraagt graag meer zijn dan een sponsor. We willen het voor het legioen met onze inspanningen nog leuker en mooier maken om de club te ondersteunen. Daarom organiseren we doorlopend aansprekende activiteiten voor alle Feyenoord-supporters.

Maar de verbintenis met Feyenoord gaat nog dieper. Sinds november 2014 helpen Opel en Feyenoord de Hartstichting bij het vinden van burgerhulpverleners. Deze maatschappelijke missie heeft tot doel om uiteindelijk iedereen in Nederland binnen zes minuten te kunnen reanimeren bij een hartstilstand, die buiten het ziekenhuis plaatsvindt. Het werven van in totaal 170.000 vrijwilligers voor het centrale oproepsysteem is daarbij het uiteindelijke doel. Dan zijn we in staat om levens te redden. Levens van voetballiefhebbers, automobilisten, buren, dorpsgenoten en wijkbewoners. Kun jij reanimeren? Meld je aan op opel.nl/voorhetleven.  

Opel. Hart voor Feyenoord.