New Opel Vivaro - Capacity and Payload
Opel Nieuwe Vivaro - We Recommend

Proefrit

Een proefrit zegt meer dan duizend foto’s. Via het proefritformulier kunt u een afspraak maken.

Maak een afspraak
Opel Nieuwe Vivaro - Good to Know

Handige links

RUIMTE VOOR LADINGEN TOT 1.2 TON.

Dankzij het doordachte ontwerp, een maximaal vlakke laadvloer en de uitstekend toegankelijke laadruimte neemt de Opel Vivaro vrijwel elke lading moeiteloos mee.

Vergroten

Royaal de ruimte

Met een keuze uit twee lengtes biedt de Opel Vivaro Gesloten Bestel een laadvolume van 5,2 m3 tot 8,6 m3. De lengte van de laadruimte varieert van 2537 mm (L1) tot 2937 mm (L2). Dat betekent dat de laadruimte met gemak plaats biedt aan 3 europallets, die dankzij de brede deuren ook gemakkelijk naar binnen en naar buiten gaan.


Vergroten

Groot laadgemak

De laadruimte van de Vivaro is uitstekend toegankelijk. Zowel via de brede schuifdeur aan de zijkant als via de dubbele openslaande achterdeuren kan met gemak een europallet worden geladen. Optioneel zijn 250° openslaande achterdeuren leverbaar, die aan de zijkanten van de wagen kunnen worden vastgezet. Ook een achterklep is als optie beschikbaar.

 

Voor wie regelmatig lange ladingen moet vervoeren, is de optionele scheidingswand met doorlaadluik een uitkomst. Wanneer de klep onder de bijrijdersplaats omhoog wordt geklapt, kunnen ladingen met een lengte tot 3750 mm (standaard wielbasis) respectievelijk 4150 mm (lange wielbasis) worden vervoerd.


Vergroten

Bescherm uw lading

Om de lading én de inzittenden voorin te beschermen is de Vivaro standaard voorzien van bevestigingsogen op de vloer van de laadruimte. Houten beschermingspanelen voor de vloer en de zijwanden, leverbaar in verschillende uitvoeringen, beschermen de binnenkant van de laadruimte. De panelen zijn op maat gemaakt en zo ontworpen dat alle standaard en optionele sjorogen, bevestigingsrails enz. beschikbaar blijven.