Opel Agila - Overview

DE OPEL AGILA.

Stadsauto met beste instap in zijn klasse.

Met zijn trendy ontwerp steelt de Opel Agila overal de show. De nieuwste uitvoering kent een bijzonder zuinig brandstofgebruik en biedt tegelijkertijd comfortabel plaats aan vijf personen én hun bagage. De afwerking is standaard van een zeer hoog niveau en is te vergelijken met auto's uit een hogere prijsklasse. Bovendien heeft de Agila een hoge zitpositie met veel zicht rondom en de beste instap in zijn klasse.

 

De Agila is nu verkrijgbaar in een nieuwe, spectaculaire variant: De Agila BlitZ! De BlitZ doet zijn naam eer aan met een zeer rijke standaarduitrusting tegen een verrassend scherpe prijs. Met dit exclusieve aanbod onderscheidt de Agila BlitZ zich direct van zijn concurrenten en wordt een nieuwe standaard gezet in deze klasse.


Vergroten

Overal uitstekend op zijn plaats

Fantastisch om in te rijden, moeiteloos te parkeren: de Opel Agila is ontworpen om het leven gemakkelijker te maken, zowel in de stad als daarbuiten. Met vijf deuren, zuinige motoren en tal van praktische extra’s is hij de perfecte partner voor een actieve levensstijl.


Vergroten

Een unieke auto

De Opel Agila is anders dan andere auto’s: slim en praktisch, maar toch trendy en dynamisch met een vleugje sportiviteit. Waar u ook heen gaat, u arriveert altijd in stijl.


Vergroten

Veiligheid staat voorop

In de Opel Agila bent u in goede handen. Wat er ook gebeurt, u kunt ervan op aan dat u en de andere inzittenden altijd goed beschermd zijn.


Vergroten

Vanzelfsprekend comfort

Comfort heeft niets met afmeting te maken, dat bewijst de Opel Agila. Stap in, en u voelt zich meteen thuis.


Voor wie meer wil
Voor wie meer wil

Meer informatie over de Opel Agila.