Opel Mokka - Overview

DE OPEL MOKKA.

Ontdek de hoge zitpositie in Opel’s nieuwste SUV.

De Opel Mokka is een compacte SUV die niet alleen ongelofelijk veelzijdig is, maar ook uitzonderlijk stijlvol. Deze innovatieve Opel combineert de hoge zit en brutale uitstraling van een SUV met het praktische en wendbare karakter van een compacte auto. De Opel Mokka is een dynamische mix van oogverblindend design en slimme Duitse technologie. Een SUV met ruimte voor 5 volwassenen, ideaal voor al uw hobby’s en om er heerlijk op uit te trekken.

 

In het interieur herkent u het hoge afwerkingsniveau van Opel. De Mokka is voorzien van vele luxe details en biedt 1372 liter laadruimte. Het laadvermogen van de Mokka kan worden aangevuld met de nieuwe generatie Flex-Fix fietsendrager, die u in handomdraai uitschuift vanuit de achterbumper.

 

Opel Mokka X

Onlangs beleefde de Opel Mokka X zijn wereldpremière op de Autoshow van Genève. Het grondig vernieuwde model oogt nog stoerder en avontuurlijker. Lees hier meer.

The Big Event

Alleen van 12-17 sept bij de Opel dealer. Gratis €500 brandstof en meer!

Bekijk hier de actievoorwaarden van The Big Event

Vergroten

Uitzonderlijk stijlvol

De Mokka oogt krachtig en sportief maar tegelijkertijd ook zakelijk en stijlvol. Door zijn robuuste uiterlijk en SUV-look valt de Mokka direct op.


Vergroten

Op alles berekend

De Mokka biedt ruim plaats aan vijf mensen en combineert een stoere uitstraling van een SUV met de efficiëntie en de dynamische wendbaarheid van een compacte auto. Het heeft een ruim interieur en een flinke bagageruimte, die u dankzij de in ongelijke delen neerklapbare achterbank (60/40) nog kunt vergroten.


Vergroten

Alles om het u gemakkelijk te maken

De Mokka biedt de keuze uit geavanceerde infotainmentsystemen om u onderweg te ontspannen en contact te houden met de buitenwereld. Tot de mogelijkheden behoren een bijzonder veelzijdig multimedia-navigatiesysteem, Bluetooth® en Voice Control voor universele handsfree-sets.


Vergroten

Veiligheid op de allereerste plaats

De passieve veiligheidssystemen van de Mokka zijn veelomvattend en compromisloos. Net zoals de vele gevanceerde systemen die de bestuurder tijdens het rijden ondersteunen en de slimme technologie. De veiligheidssystemen van de Mokka voldoen aan de hoogste eisen. Daarom werden ze door Euro NCAP bekroond met de hoogste 5-sterren rating.


Vergroten

Intelligentie is altijd een pluspunt

De Mokka geeft u een onovertroffen gevoel van controle. Hij is wendbaar en zit boordevol slimme ideeën. Daarnaast zorgt de geavanceerde techniek van Opel dat hij in iedere situatie soepel blijft presteren.


Opel Mokka - Next Steps
Voor wie meer wil

Meer informatie over de Opel mokka