Bespaar nu € 6.500 op een movano cityBOX.

Goed en passend vervoer geeft elke business een boost! Daarom zorgt Opel ervoor dat u als ondernemer nu heel voordelig in een nieuwe Opel Movano met gecertificeerde ombouw stapt.

Zo profiteert u naast € 1.500 voordeel op Euro 5* ook nog eens van maar liefst € 6.500 korting op een Movano cityBOX uit voorraad!

Klik hier voor meer informatie of ga langs bij uw dichtstbijzijnde Opel bedrijfswagendealer voor een voorstel op maat.

Movano cityBOX

De meest veelzijdige bakwagen met een laadvermogen tot 1.100 kg.

Maximaal laadvermogen
Het lage eigengewicht van de Movano cityBOX resulteert in een laadvermogen tot maar liefst 1.100 kg. Met een laadvolume tot 23,5m3 biedt hij ongekend veel ruimte voor al uw lading.

Gemakkelijk laden en lossen
De Movano cityBOX is standaard uitgerust met een DHOLLANDIA laadklep met een hefcapaciteit van 750 kg. Uiteraard kunt u ook kiezen voor deuren of een rolluik aan de achterzijde. Voor het zekeren van uw lading kunt u gebruik maken van diverse zekeringopties.

Veelzijdig
De voorwielaangedreven Movano cityBOX voorziet in een maximaal laadvermogen door het lage eigen gewicht. De achterwielaangedreven variant biedt u maximaal laadvolume en is met 3,5 ton trekgewicht zeer geschikt in combinatie met een aanhanger. Door de talloze maatwerkmogelijkheden voorziet de Movano cityBOX in elke transportbehoefte.

Opel Certified Conversions
De fabrieksgoedkeuring op de Movano cityBOX biedt u de zekerheid van kwaliteit en betrouwbaarheid.

*Het voordeel betreft het verschil in cataloguswaarde tussen Euro 5 en Euro 6 modellen.