Skip To Content
Home

Bestel jouw ROCKS Electric direct online

Kies jouw uitvoering

Opel Rocks Electric
Opel Rocks Tekno Electric
Opel Rocks Klub Electric

Hoe wil je jouw Rocks Electric aanschaffen?

Looptijd & kilometrage

Wil jij als een van de eersten instappen? Bestel dan jouw nieuwe Rocks Electric direct online! Laat ons weten welke uitvoering jouw voorkeur heeft en we nemen jouw bestelling in behandeling. De Opel dealer zal contact met je opnemen om alle details door te nemen.

Wil je niet je spaargeld gebruiken om een nieuwe Rocks Electric aan te schaffen? Financier deze dan via Opel tegen een vast bedrag per maand. Kies je favoriete Rocks Electric en klik op bestel online. Hiermee krijg je toegang tot onze veilige online bestel omgeving van onze bank partner BNP Paribas. Wees gerust, je hebt de auto dan nog niet besteld. In 4 stappen doorloop je vervolgens de financieringsaanvraag:

 1. Bereken je maandtermijn
 2. Vul het aanvraagformulier in
 3. Upload je documenten
 4. Onderteken de overeenkomst. Hierna heb je, net zoals bij elke online aankoop, 14 dagen bedenktijd.Financiering betreft een niet-doorlopend kredietaanbod en wordt gedaan door Opel Finance gevestigd te Rotterdam (KvK nr. 33235784, AFM registernr. 12015032). Vanaftarief op basis van 2,99% rente, 40% aanbetaling en looptijd 60 maanden. Het jaarlijks kostenpercentage is de prijsaanduiding van het krediet, hierin worden de totale kosten voor het krediet uitgedrukt als jaarlijks percentage van het totale kredietbedrag. Voor informatie over de voorwaarden en het standaard informatieblad kun je terecht bij de Opel dealer, telefonisch bij Opel Finance (088-8866999). Opel Finance behoudt het eigendom van de auto tot het krediet (inclusief de verschuldigde rente) is terugbetaald. Jouw Opel dealer en Opel Finance geven geen advies, je dient zelf te bepalen of het gewenste krediet aansluit bij jouw wensen, behoeften en persoonlijke situatie. De Opel dealer bemiddelt voor Opel Finance (en mogelijk ook voor andere kredietaanbieders) op basis van een contractuele verplichting. Het financieringsaanbod wordt gedaan onder uitdrukkelijk voorbehoud van goedkeuring van de kredietaanvraag door Opel Finance. Toetsing en registratie bij het BKR te Tiel. Bedragen zijn afgerond op hele euro's. Rentewijzigingen en drukfouten voorbehouden.
Kies voor het gemak van Opel Private Lease en je hoeft zelf alleen nog maar te laden. Opel Private Lease op de Rocks Electric is standaard inclusief:
 • Zekerheid van keurmerk Private Lease
 • Motorrijtuigenbelasting
 • Kosten reparatie en regulier onderhoud
 • Wettelijke aansprakelijkheidsverzekering
 • Casco verzekering (eigen bijdrage €225)
 • Inzittenden verzekering inbegrepen
 • Flexibiliteit bij beëindiging arbeidscontract
 • Pechhulp binnen- en buitenland
 • Vervangend vervoer (na 48 uur in NL)
Op deze pagina vind je de meest belangrijke documenten met betrekking tot een Opel Private Lease contract.
Bekijk hier de voorwaarden van flexibiliteit bij voortijdige contractbeëindiging.
Alle bedragen zijn maandtarieven inclusief BTW. De getoonde afbeelding kan afwijken en opties tegen meerprijs bevatten.

Jouw ROCKS Electric

Prijs:
Prijs per maand
Looptijd: maanden
Kilometrage: km per jaar

Leasebedrag per maand
Meerprijs per km:
Minderprijs per km:
Alle prijzen zijn incl. BTW; verwachte levertijd

  BESTEL ONLINE