Skip To Content
Home

Bestel jouw ROCKS Electric direct online

Kies jouw uitvoering

Opel Rocks Electric
Opel Rocks Tekno Electric
Opel Rocks Klub Electric

Wat is je gebruikersprofiel?

Hoe wil je jouw Rocks Electric aanschaffen?

Laat ons weten welke uitvoering jouw voorkeur heeft en we nemen jouw bestelling in behandeling. We nemen dan contact met je op om alle details door te nemen. Klik hier voor de algemene verkoopvoorwaarden.

Wil je niet je spaargeld gebruiken om een nieuwe Rocks Electric aan te schaffen? Financier deze dan via ons Opel Betaalplan tegen een vast bedrag per maand. Kies je favoriete Rocks Electric en klik op bestel online. Wij zullen contact met je opnemen om de verdere details te bespreken. Wees gerust, je hebt de auto dan nog niet besteld.Opel Betaalplan is een product van Stellantis Financial Services en wordt u aangeboden door Stellantis Financial Services Nederland B.V. (registratienummer AFM 12007744). Meer info via finance.opel.nl of bij uw dealer. Op verzoek sturen wij u het standaard informatiedocument toe. Het rentetarief is 4,9%. In het 1e voorbeeld is uitgegaan van een restantbetaling van €1517, in het 2e en 3e voorbeeld is dit €1.595. Door het afronden kunnen de werkelijke bedragen afwijken van de in de tabel genoemde bedragen. Actie geldig tot en met 30 april 2023. Fouten en (prijs)wijzigingen voorbehouden.
Kies voor het gemak van Opel Private Lease en je hoeft zelf alleen nog maar te laden. Opel Private Lease op de Rocks Electric is standaard inclusief:
  • Zekerheid van keurmerk Private Lease
  • Motorrijtuigenbelasting
  • Kosten reparatie en regulier onderhoud
  • Wettelijke aansprakelijkheidsverzekering
  • Casco verzekering (eigen bijdrage €450)
  • Inzittenden verzekering inbegrepen
  • Flexibiliteit bij beëindiging arbeidscontract
  • Pechhulp binnen- en buitenland
  • Vervangend vervoer (na 72 uur in NL)
Op deze pagina vind je de meest belangrijke documenten met betrekking tot een Opel Private Lease contract.
Alle bedragen zijn maandtarieven inclusief BTW op basis van 60 maanden en 5.000 km per jaar via Opel Private Lease. De getoonde afbeelding kan afwijken en opties tegen meerprijs bevatten.

Jouw ROCKS Electric

Prijs:
Prijs per maand
Looptijd: 60 maanden
Kilometrage: 5000 km per jaar

Leasebedrag per maand
Alle prijzen zijn incl. BTW; verwachte levertijd

  BESTEL ONLINE