Op vakantie? Niet zonder Opel opties en accessoires!Zo maakt Opel je vakantie nóg leuker!

De koffers ingeladen, hapjes voor onderweg gemaakt, dvd-speler voor de kids achterin ingeschakeld en klinkt er een heerlijk muziekje uit de speakers? Je bent klaar voor de vakantie! Met de accessoires van Opel verloopt je autorit nóg aangenamer!

Ontspannen op autovakantie? Als je Opel is uitgerust met de optionele AGR-gecertificeerde comfortstoelen met massage- en ventilatiefunctie, begint de vakantie heerlijk relaxed. Opels AirWellness-aromasysteem zorgt bovendien voor een ontspannen, verfrissend effect met de geur van groene thee en donker hout. Het is eenvoudig te monteren op de middenconsole met de PowerFlex-adapter (€95,-).

Drankje doen?

Onderweg wil je uiteraard genieten van een drankje. Bekerhouders in de middenconsole en een net op de bijrijdersstoel houden je flesjes op zijn plaats. Helemaal praktisch is de FlexConsole in de nieuwe Zafira. Het systeem omvat diverse modules, onder meer een groot compartiment en bekerhouders, die over een aluminium rails verschuifbaar zijn in elke gewenste positie. Er past een 1,5-literfles in het vak in de voorportieren en een literfles in het vak in de achterportieren. De passagiers op de derde zitrij beschikken over eigen bekerhouders in de middenconsole. Chill!

Rijd de zon tegemoet

Rijd je de zon tegemoet? Heerlijk natuurlijk, maar op zonneschijn in je ogen zit je niet te wachten. Daarnaast is ook een warme auto niet goed voor de concentratie. Voor bescherming tegen de zon levert Opel voor vrijwel elk model op maat gemaakte zonwering voor de zij- en achterruiten. In de nieuwe Astra bijvoorbeeld, zorgt het elektrisch bedienbare glazen schuif-/kanteldak voor frisse lucht. Als de temperatuur en de snelheid toenemen, biedt de optionele gescheiden regelbare elektronische climate control soelaas.

Iedereen connected

Opel OnStar, de persoonlijke connectiviteits- en serviceassistent, maakt van de auto ook een WiFi-hotspot. Tot wel zeven apparaten kunnen online zijn dus iedereen kan zich in de auto vermaken! Je was voor je gevoel nog nooit zo snel én comfortabel op je bestemming. Fijne vakantie!