Opel-kalender met vleugje humeurigheid.Hoofdrol voor Grumphy Cat op kalender.

Grumphy Cat op Opel-kalender 2017

Lachen naar de camera! Say cheese! Smile! Helaas, niets werkte om de internetheld ‘Grumphy Cat’ aan het lachen te krijgen tijdens de fotoshoot voor de officiële Opel 2017-kalender.

Tardar Sauce

Grumphy Cat is een absolute internetheld en heet eigenlijk Tardar Sauce. Maar door haar mopperige gelaatsuitdrukking kreeg de poes op internet al snel de bijnaam Grumphy Cat. Met 8,7 miljoen likes op Facebook, miljoenen views op YouTube en zelfs een ereplaats in het wassenbeeldenmuseum van Madame Tussaud, is Grumphy Cat een echte celebrity.

Grumphy Cat op Opel-kalender 2017

Grumphy Cat met Georgia May Jagger

Georgia May Jagger

Reden genoeg voor Opel om haar uit te nodigen voor het maken van de nieuwe Opel-kalender van 2017. Samen met supermodel Georgia May Jagger, de dochter van Rolling Stone Mick Jagger, siert Grumphy Cat op de officiële Opel 2017-kalender met foto’s gemaakt door topfotografe Ellen von Unwerth.

Grumphy Cat op Opel-kalender 2017

Fotografe Ellen von Unwerth, Grumpy Cat, topmodel Georgia May Jagger en Opel CMO Tina Müller

Kalender met mopperige touch

De titel van de kalender luidt ‘Opel Wonderland of Dreams’. Op de beelden staan beroemde Opels uit verleden, heden en toekomst in decors die wisselen met de seizoenen. Een kunstzinnige kalender dus. Met dankzij Grumphy Cat een mopperige touch. Het is toch ook zo’n leuke mopperpoes.

Grumphy Cat op Opel-kalender 2017

The making of van de Opel-kalender 2017