Erop uit met de fiets!6 toffe fietsroutes.

Het voorjaar is een ideale periode voor een mooie fietstocht. Dankzij het FlexFix fietsendraagsysteem van Opel zijn jij en je fiets snel en makkelijk op de plaats van bestemming! En wat dacht je van de Opel Corsa met ingebouwde fietsendrager? Hieronder zes fietsroutes die je langs de mooiste plekken van Nederland voeren!

Racen door Rotterdam

Rotterdam is de hotste stad van dit moment. Publiekstrekkers zijn onder meer de Markthal, de ss Rotterdam en de vele musea. En handig: alle bezienswaardigheden liggen op fietsafstand van elkaar en je bent ook zo in de rustige gebieden zoals het Lage Bergse Bos en het Kralingse Bos. Tip: fiets ’s avonds op de Maasboulevard en geniet van de skyline van de stad.

 

 Langs de lammetjes van Texel

Lammetjes zijn onlosmakelijk verbonden met het ultieme lentegevoel. Op Texel worden elk voorjaar duizenden lammetjes geboren. De route gaat ook door het grote natuurgebied de Slufter, dat in het voorjaar lila kleurt dankzij het plantje lamsoor.

Veluws verleden

De Veluwe biedt prachtige natuur, beroemde musea en historische stadjes waar je heerlijk kunt shoppen. Deze fietsroute verbindt de historische plaatsen Harderwijk en Nijkerk met elkaar en laat een prachtig stukje Veluwe zien in de omgeving van Putten en Ermelo. Met het hele gezin op pad? Op de Zafira Tourer en Astra Sports Tourer is het zelfs mogelijk om vier fietsen te vervoeren door middel van de FlexFix Plus adapter!

Tussen de tulpen

Deze mooie fietsroute voert je langs de prachtige velden vol bloemen in de Bollenstreek. Afhankelijk van het weer staan de bollen van half april tot half mei in bloei. Je kunt eenvoudig je auto parkeren, je fiets van de FlexFix halen en starten met een dag tussen de bloemen.

Friese schoonheid

Geniet van het zicht op een groot aantal Friese meren in één fietstocht. De route start in Workum. Deze kleine stad ligt in de zuidwesthoek van Friesland en is een van de oudste stadjes van deze provincie. Als fietsliefhebber ben je bovendien ook vast nieuwsgierig naar onze Opel Corsa met ingebouwde fietsendrager.

Trappen & happen in Limburg

Na een stuk doortrappen verwend worden met een culinaire lekkernij? Het kan met de TrappenHappen Route door Midden-Limburg. Bedacht door vier creatieve horecaondernemers en de VVV. Je kunt deze Limburgse fietsroute voor een dag boeken, maar ook als fietsarrangement met een overnachting in Hotel Golden Tulip Landhotel Cox.