Top 10: De mooiste foto's van Opel-fans.Ook jij kan je Opel delen met liefhebbers!

Op de officiële Facebookpagina van Opel delen mensen geregeld hun vierwieler omdat ze nu eenmaal graag hun passie voor Opel laten zien. In dit artikel selecteren we tien bijzondere Opels die door onze Nederlandse fans zijn vereeuwigd. Welke is jouw favoriet?

1: Vier op een rij

Bijzonder leuke foto van deze Ascona's op een rij, met uiterst rechts een Vectra. De eigenaar is duidelijk Opel-fan. Dat zien we graag!

2: Opel Astra OPC

De Opel Astra OPC is natuurlijk de perfecte metgezel voor een leuke vakantie. De eigenaar van deze Astra OPC fotografeerde zijn auto op een sfeervolle locatie.

3: Opel Calibra

Wat een plaatje! Zo origineel zie je de Calibra zelden. Ook de rode kleur is vrij zeldzaam. Aan de staat van deze Calibra te zien wordt hij aardig vertroeteld door de eigenaar. Ga zo door!

4: Opel Astra

Hoe Nederlands kan een foto zijn? De eigenaar van deze nieuwe Opel Astra fotografeerde zijn nieuwe aanwinst met een voor Nederland typische molen op de achtergrond. Veel rijplezier toegewenst!

5: Opel Kadett D

Nog helemaal origineel en helemaal nieuw. Met recht is dit één van de mooiste Opel D Kadetts van Nederland. Hier mag je als eigenaar echt trots op zijn.

6: Opel Speedster

Opel heeft met de Speedster een serieuze sportwagen afgeleverd. Nog steeds is de Speedster gewild onder liefhebbers. En met recht natuurlijk, want zowel de looks als de prestaties zijn fenomenaal.

7: Opel Meriva

Ook de ruime Opel Meriva is een uitstekend fotomodel, getuige deze foto. De MPV is stijlvol gefotografeerd op een prachtige oprijlaan. Knap werk!

8: Opel Astra

We gaan op wintersport en nemen mee? Natuurlijk de Opel Astra, want die laa je echt niet in de kou staan. Al ligt het bij deze foto misschien net wat genuanceerder.

9: Opel Insignia OPC

Een volbloed sportsedan, dat is onze Opel Insignia OPC. Het is een echte liefhebbersauto, waarop eigenaren enorm trots zijn. Geregeld maken ze dan ook foto's die ze delen met andere liefhebbers. Deze foto vinden we erg stijlvol. Het lijkt haast een schilderij. Waar kunnen we de canvas bestellen?

10: Opel Commodore Coupé

Zeldzame verschijning in Nederland, zo'n Opel Commodore Coupé. De eigenaar deelt zijn foto terecht met andere Opel-fans, want het is een klassieke en tijdloze schoonheid.

Ook jij kan je Opel delen met andere liefhebbers. Deel ze op de officiële Facebookpagina van Opel!