Opel geeft de volledige afleverkosten cadeau!Profiteer t/m 31 december van dit unieke aanbod.

Om daadwerkelijk met uw nieuwe auto de showroom uit te rijden, zijn extra kosten gemoeid. Denk daarbij aan het transport van de fabriek naar de dealer, het reinigen en poetsen van uw nieuwe auto en het vullen van de brandstoftank. Ook het overschrijven van het kentekenbewijs, de recyclebijdrage en het afleverpakket (o.a. deurmatten en veiligheidsaccessoires) vallen onder de zogenaamde afleverkosten. De afleverkosten variëren per Opel model en worden als losse post op uw factuur vermeld.

Honderden euro’s extra voordeel!
Tijdelijk krijgt u deze afleverkosten bij Opel cadeau! Dus ongeacht het model of uitvoering profiteert u nu van extra voordeel. Zodat u voor een zeer scherpe all-in prijs de showroom uit kunt rijden! Want naast dit unieke aanbod krijgt u op bijna alle Opel modellen ook 3 jaar Opel OnStar inclusief 4G Wi-Fi. Zonder meerprijs! Dat noemen we een sterk staaltje Opel.

Drie jaar lang Opel OnStar incl. 4G Wi-Fi
Connectiviteit behoort tot de sterkste eigenschappen van Opel. Met OnStar bewijst Opel dat baanbrekende innovaties voor een breed publiek bereikbaar kunnen zijn. Opel OnStar verhoogt de veiligheid en het comfort van autorijden vandaag de dag. Deze innovatie zal u nog meer overtuigen dat Opel de juiste keuze is. Daarom worden alle Opel OnStar services nu 3 jaar lang gratis aangeboden, inclusief een krachtige Wif-Fi hotspot voor zelfs 7 apparaten, ook in het buitenland.