Creëer je eigen hype met de ADAM Unlimited.Samen te stellen tot in de kleinste details.

ADAM UNLIMITED

De Opel ADAM is al vrijwel eindeloos te personaliseren, maar met de nieuwe UNLIMITED-versie gaat Opel nog een stap verder. Met de komst van deze nieuwkomer zijn ook de laatste beperkingen om de ADAM samen te stellen van de baan. Je kan de ADAM UNLIMITED tot in de kleinste details samenstellen, van velgen en kleuren tot looks en uitrusting. De UNLIMITED is er vanaf € 16.495,-.

Wat is jouw look?
De ADAM UNLIMITED is leverbaar met nieuwe, aansprekende carrosseriekleuren, waaronder Orange Alert, Brownian Rhapsody en Greyzilla. Het dak is ook leverbaar in diverse opvallende kleuren. En het ‘Extreme Carbon’-pakket biedt bestickerde een buitenspiegel-behuizing 'Carbon', een logostrip in de grille 'Carbon en binnenspiegel-behuizing 'Carbon'. Of combineer met 17-inch lichtmetalen ‘Swiss Blade’-wielen. Alles is mogelijk om jouw unieke ADAM te creëren!

Standaarduitrusting met Opel OnStar
Elke UNLIMITED-uitvoering is standaard rijk uitgerust. Opel OnStar behoort ook tot deze standaarduitrusting. Het is een knop in uw auto waarmee u direct in contact staat met een persoonlijke assistent. Een echte medewerker waar u alles aan kunt vragen en die in noodsituaties de hulpdiensten belt. Ook biedt het een veelzijdig pakket servicediensten, zoals automatische respons bij een aanrijding, pechhulp, bijstand na diefstal en voertuigdiagnose via de smartphone-app myOpel. Het nieuwste IntelliLink-infotainmentsysteem met smartphone-integratie via Apple CarPlay is optioneel.

Ga ook de uitdaging aan en ontdek het eigenwijze karakter van de ADAM Unlimited. We zijn benieuwd naar jouw ADAM uitvoering.