De kilometer pitch.Stap in en ontdek de ambitie van de nieuwe Opel Insignia.

Insignia Kilometer Pitch

Hij is lichter, ruimer, efficiënter, slimmer en dynamischer dan ooit! De nieuwe generatie Opel Insignia neemt met zijn verbluffende design en baanbrekende technologie een overtuigende voorsprong op andere auto’s in zijn klasse.

We zijn zo overtuigd van de kwaliteiten van de nieuwe Opel Insignia dat elke autoliefhebber dit binnen de kortste keren zal beamen. Daarom een ultrakorte proefrit. Slechts 1 kilometer lang…

De kilometer pitch is lang genoeg om overtuigd te raken van de rij-eigenschappen van de nieuwe Insignia. Om te kunnen genieten van het luxe interieur én Duitse technologie. Op verschillende locaties in Nederland en natuurlijk bij de Opel dealer kunt u voor deze veelbelovende proefrit terecht, zonder dat het u veel tijd of moeite zal kosten!

De nieuwe Opel Insignia combineert hoogwaardige innovaties en een adembenemend design met ongekende veelzijdigheid en een zee van ruimte. De nieuwe Insignia is er vanaf €33.695 of €449 per maand via Opel Leasing. Snelle beslissers profiteren tijdelijk van €1.195,- introductievoordeel.