Ontdek de nieuwe OnStar diensten.Vind een vrije parkeerplaats of boek een hotelkamer.

Opel OnStar

De persoonlijke connectiviteits- en service-assistent OnStar is een doorslaand succes. Het systeem biedt diensten als Automatic Crash Response, Vehicle Diagnostics, Stolen Vehicle Assistance en een 4G-LTE Wi-Fi Hotspot1 voor uitstekende connectiviteit onderweg. Opel introduceert nu twee nieuwe diensten voor OnStar: uw persoonlijke assistent kan helpen met het boeken van een hotelkamer2 of helpen bij het vinden van een vrije parkeerplaats3.

“De nieuwe diensten van OnStar, zoals hulp bij het boeken van hotelkamers en vinden van parkeerplaatsen, resulteert in een prettiger gevoel onderweg”, zegt Opel Chief Marketing Officer, Tina Müller. “Een druk op de knop volstaat om een OnStar-adviseur aan de lijn te krijgen. Geen computer, maar een écht persoon.”

Todd Gaffner, topman van OnStar in Europa: “Samenwerkingen zoals die met Booking.com en Parkopedia verhogen de toegevoegde waarde van onze persoonlijke connectiviteits- en service-assistent. In het belang van onze klanten blijven we de diensten van OnStar uitbreiden met zulke nieuwe partners.”

Met OnStar kunt u eenvoudig een hotelkamer onderweg boeken. Met de blauwe knop in de auto legt u contact met een OnStar-adviseur. U kunt de adviseur verzoeken een hotelkamer in de gewenste prijsklasse te zoeken en de locatie van het hotel te delen. Het boeken van een hotelkamer gebeurt via Booking.com.

De tweede nieuwe dienst van OnStar biedt hulp bij het vinden van een vrije parkeerplaats. De OnStar-adviseur stuurt direct de locatie van een vrije parkeerplaats naar het navigatiesysteem. Dit gebeurt via parkeerserviceprovider Parkopedia.


1
Voor het gebruiken van OnStar-diensten is activatie van een account bij OnStar Europa Ltd. noodzakelijk. Voor de Wi-Fi Hotspot-diensten is een account bij een netwerkprovider noodzakelijk. Na afloop van de gratis proefperiode is een abonnement verreist. Kijk op opel.nl voor meer informatie.
2 Via booking.com. Emailadres en credit card noodzakelijk.
3 Via Parkopedia